المكونات :
1,5 كيلو صدور فراخ رفيعة
5, كوب بصل مفروم (متوسطة)
2 ملعقة شاي ملح
1 ملعقة شاي من كل من زعتر ناشف، ريحان مفروم
ربع ملعقة شاي فلفل اسود
2 ورق لورا
2 فص ثوم مقشر ومقطع نصفين
8 كوب مياه
2 ثمرة جزر مفروم (متوسط)
1 كوب عود كرفس مفروم
1 ملعقة شاي زعتر ناشف مفروم و ريحان مفروم (للتزين)
2 كيس نودلز بدون توابل
الطريقة :
فى صينية الفرن توضع الفراخ و البصل و الملح و الزعتر و الملح مع ورق اللور والثوم.
تضاف عليها الماء ثم تغطى و تترك لتغلي
تُخفض درجة حرارة الفرن وتغطى الصينية وتترك حوالى ساعة ونص لغاية نضوج الفراخ
بعد نضوج الفراخ مباشرة تُخرج من الشوربة و تقطع قطع صغيرة
بعدها تخلصي من الدهن و ورق اللور في الشوربة
ثم تُغلى الشوربة مرة اخرى ويضاف عليها الجزر و الكرفس و تُغطى لمدة 7 دقائق
ثم تُضاف النودلز و تقلب وتُغطى لمدة 3 الى 5 دقايق لغاية نضوج النودلز
ثم تُضاف قطع الفراخ
و تقدم ساخنة
بالهناء والشفاء