اسماعیل احمدیمقدم، فرمانده پلیس ایران، میگوید که استفاده از راههای ارتباط مجازی مانند فیسبوک و وایبر "اجتنابناپذیر است."
آقای احمدیمقدم تاکید کرده است: "موضوع مهم در این زمینه انجام مراقبت و نظارت لازم از سوی ارگانهای ذیربط به منظور استفاده اصولی و غیر مضر از این امکانات در فضای مجازی است."
فرمانده پلیس ایران میگوید اگر برخی مسائل مورد توجه قرار نگیرد ضرر استفاده از این امکانات ارتباطی بیشتر از منافعش خواهد بود.
حکومت ایران بسیاری از وبسایتهای اینترنتی و سرویسهای ارتباطی را فیلتر میکند. در ماههای اخیر درخواستهای محافظهکاران برای محدود کردن دسترسی شهروندان به سرویسهایی نظیر واتساپ و وایبر تشدید شده است.
به ویژه انتشار گسترده شوخیهایی درباره آیتالله روحالله خمینی، رهبر پیشین جمهوری اسلامی، حساسیت آنها را برانگیخته است. پلیس ایران چند روز پیش ۱۱ نفر را در این رابطه دستگیر کرد.
قوه قضاییه ایران هم یک ماه به دولت فرصت داده است که وایبر را فیلتر کند.
اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده پلیس، از شورای عالی فضای مجازی درخواست کرده است که نحوه استفاده شهروندان از امکانات ارتباطی چون فیسبوک و وایبر را سریعتر روشن کند.
شورای عالی فضای مجازی نهادی است که به دستور آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران تشکیل شده و یکی از نهادهای تصمیمگیر درباره اینترنت در ایران است