النتائج 1 إلى 2 من 2
الموضوع:

پخش اعلامیه قبل از عملیات علیه داعش در عراق؟

الزوار من محركات البحث: 0 المشاهدات : 258 الردود: 1
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
    صديق نشيط
    آخر نشاط: 1/June/2016

پخش اعلامیه قبل از عملیات علیه داعش در عراق؟

نیروی هوایی ارتش عراق با پخش اعلامیه هایی، به اهالی استان دیالی در شرق این کشور درباره نزدیک شدن به مواضع گروه تروریستی داعش هشدار داد.
    به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع پلیس استان دیالی در شرق عراق روز شنبه اعلام کرد، جنگنده های ارتش عراق ساعات پایانی شب گذشته با پخش اعلامیه هایی به مردم استان دیالی درباره نزدیک شدن به مقرها و مواضع عناصر داعش در منطقه قاطع سنسل در 45 کیلومتری شمال شرق بعقوبه، و مناطق نزدیک به آن برای حفظ جان شان هشدار داد.
    این منبع به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت: دراین اعلامیه ها از اهالی خواسته شده است که با توجه به نزدیک شدن به زمان شروع عملیات نظامی گسترده برای آزادسازی مناطق شمال المقدادیه در 35 کیلومتری شمال شرق بعقوبه، با نیروهای امنیتی عراق همکاری کنند، تا بتواند مناطق شمال المقدادیه از جمله قاطع سنسل را از سلطه داعش آزاد کند.
    استان دیالی به تازگی شاهد عملیات موفقیت آمیز نیروهای عراقی علیه تروریست های داعش بود، که مهم ترین آن پاکسازی کامل سلسله جبال حمرین از داعش و خارج کردن مناطق جلولاء و السعدیه از سلطه این گروه تروریستی بوده است.
    البته هنوز مناطق بسیاری از این استان صحنه اقدامات خشونت بار تروریست های داعش علیه نیروهای ارتش و داوطلبان و شهروندان عراقی است.

من المشرفين القدامى
    صوتيات: 5 سوالف عراقية: 2
    مزاجي: حسب الظروف
    المهنة: ضابط في الجيش
    أكلتي المفضلة: الدولمه
    موبايلي: Note 4
    آخر نشاط: 5/March/2016
    الاتصال: إرسال رسالة عبر Yahoo إلى النقيب
    مقالات المدونة: 366
    شكرااااااااااا لك للخبر

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة