المقادير:
صدور دجاج مقطعه قطع طوليه تتبل
م ك خل _ م ك خردل
عصير ليمونه _ بهارات مشكله
صلصة شواء ان وجدت
ثوم بودره _ ملح
بصل مكعبات
فلفل مقطع قطع طوليه
جبن موزاريلا _ جبنه تشدر
طريقة التحضير
يغسل البطاطس جيدا ويدهن بقليل من زيت الزيتون ويشوى في الفرن على نار متوسطه لمدة ساعه يتبل الدجاج ساعتين قبل الطبخ وكل ماطول الدجاج في التتبيله بكون احسن يشوح الدجاج في صينيه غير لاصقه مع قليل من الزيت لحد مايوشك على الاستواء يوضع فوقه البصل والفلفل والملح لما يستوي البطاطس نفتحه من النص ونحشيه بالخلطه ونحط فوقه الجبنه وندخله الفرن لحد ماتذوب الجبنه