عجينه عاديه خميره والحليب وبيضه ودقيقوقليل من الملح وتترك حتى تتخمر
بيض مطبوخ +جبنة المثلثات او القوالبحسب الرغبه وهريسه او شطه
وبعدين تحل بالحله و تقطع الى دوائر
تم تترك حتى ترتاح
تم تاخدى كل دائره وتدهنيها بشطه وتتضعى فيها شريحه من البيض وقطعه من الجبنه
ثم تاخدى فطعه تانيه من العجين وتضعيها فوقها
وتترك حتى تتخمر وتجهزى يناء به زيت يكون غارق قليلا حتى تقومى بقلى الفطائر فيه
وحتى يسخن الزيت تضعى فيه الفطائر وحاولىوانتى تقلي ان ترشى عليها الزيت الساخن بملعقهحتى تنتفخ وهى تقلى