النتائج 1 إلى 2 من 2
الموضوع:

لیژنه‌ی ئه‌وقاف‌و كاروباری ئاینی له‌دوو دیدارى جیاوازدا

الزوار من محركات البحث: 9 المشاهدات : 393 الردود: 1
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
    من المشرفين القدامى
    صوتيات: 13 سوالف عراقية: 2

لیژنه‌ی ئه‌وقاف‌و كاروباری ئاینی له‌دوو دیدارى جیاوازدا

لیژنه‌ی ئه‌وقاف‌و كاروباری ئاینی له‌په‌رله‌مانی كوردستان، به‌ئاماده‌بوونی سه‌رۆك ‌و جێگر ‌و بڕیارده‌ر ‌و ژماره‌یه‌ك له‌ ئه‌ندامانى لیژنه‌كه‌، پێشوازیان له‌ به‌ڕێز كه‌مال موسلیم سه‌عید وه‌زیرى ئه‌وقاف ‌و كاروبارى ئاینیى حكومه‌تى هه‌رێمى كوردستان كرد.له‌ دانیشتنێكدا سه‌ره‌تا سه‌رۆكى لیژنه‌ى ئه‌وقاف ‌و كاروبارى ئاینى له‌ په‌رله‌مانى كوردستان به‌ ناوى خۆى و لیژنه‌كه‌یه‌وه‌ پیرۆزبایى له‌ به‌ڕێزیان كرد به‌ بۆنه‌ى ده‌ستبه‌كاربوونى وه‌ك وه‌زیرى ئه‌وقاف ‌و كاروبارى ئاینیى حكومه‌تى هه‌رێم ‌و هه‌ردوولا ته‌ئكیدیان له‌سه‌ر هه‌ماهه‌نگى ‌و هاوكاریى نێوان لیژنه‌كه‌ ‌و وه‌زاره‌تى ئه‌وقاف كرده‌وه‌ كه‌ وه‌ك یه‌ك تیم به‌یه‌كه‌وه‌ كاربكه‌ن بۆ زیاتر كاراكردن ‌و سه‌رخستن ‌و چاودێریكردنى كاروباره‌كانى وه‌زاره‌ته‌كه‌ ‌و باشتركردنى ژیان ‌و گوزه‌رانى زانایان ‌و مامۆستایانى ئاینى ‌و قووڵكردنه‌وه‌ى گیانى برایه‌تى ‌و پێكه‌وه‌ژیان له‌ نێو سه‌رجه‌م پێكهاته‌كانى كوردستاندا.له‌لایه‌كى تره‌وه‌ لیژنه‌ی ئه‌وقاف‌و كاروباری ئاینی له‌په‌رله‌مانی كوردستان،پێشوازی له‌ وه‌فدێكى كۆلێجى زانسته‌ ئیسلامییه‌كانى زانكۆى سه‌ڵاحه‌دین كرد، كه‌ پێكهاتبوو له‌ د.محه‌مه‌د شاكر راگرى كۆلێجه‌كه‌ ‌و جێگره‌كه‌ى ‌و سه‌رۆكى به‌شه‌كان ‌و ژماره‌یه‌ك له‌ مامۆستایانى كۆلێجه‌كه‌ .له‌ دانیشتنێكدا باس له‌ ره‌وشى مامۆستایان ‌و قوتابیان ‌و خوێندكاران ‌و پرۆسه‌ى خوێندن ‌و كێشه‌ ‌و گرفته‌كانى كۆلێجه‌كه‌ كرا ‌و هه‌ردوولا ته‌ئكیدیان له‌ هه‌ماهه‌نگى ‌و كارى هاوبه‌ش كرده‌وه‌ بۆ زیاتر خزمه‌تكردنى كۆلێجه‌كه‌ له‌ رووى خوێندن ‌و شوێن ‌و باشتركردنى ژیان ‌و گوزه‌رانى مامۆستایان ‌و قوتابیان ‌و خوێندكارانى كۆلێجه‌كه‌.

من المشرفين القدامى
    صوتيات: 5 سوالف عراقية: 2
    مزاجي: حسب الظروف
    المهنة: ضابط في الجيش
    أكلتي المفضلة: الدولمه
    موبايلي: Note 4
    آخر نشاط: 5/March/2016
    الاتصال: إرسال رسالة عبر Yahoo إلى النقيب
    مقالات المدونة: 366
    شكرااااااااااا للخبر نانسي

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة