النتائج 1 إلى 2 من 2
الموضوع:

ماڵپه‌ڕی تازه‌ی په‌رله‌مانی خسته‌كار د. یوسف محمد: ئه‌م هه‌نگاوه‌ له‌چوارچێوه‌ی كرانه

الزوار من محركات البحث: 5 المشاهدات : 467 الردود: 1
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
    من المشرفين القدامى
    صوتيات: 13 سوالف عراقية: 2

ماڵپه‌ڕی تازه‌ی په‌رله‌مانی خسته‌كار د. یوسف محمد: ئه‌م هه‌نگاوه‌ له‌چوارچێوه‌ی كرانه

سه‌عات 10:30 سه‌رله‌به‌یانی ئه‌مرۆ 29/6/2014 د. یوسف محمد سادق سه‌رۆكی په‌رله‌مانی كوردستان به‌ئاماده‌بوونی د. جه‌عفه‌ر ئیبراهیم ئیمنكێ جیگری سه‌رۆكی په‌رله‌مان و فه‌خره‌دین قادر سكرتێری په‌رلمان ماڵپه‌ری تازه‌ی په‌رله‌مانی كوردستانی خسته‌كار كه‌ له‌ئێستادا به‌ته‌كنیكێكی تازه‌و به‌شێوازێكی سه‌رده‌میانه‌ نوێكراوه‌ته‌وه‌.
    له‌میانی كردنه‌وه‌ی ماڵپه‌ره‌كه‌ سه‌رۆكی په‌رله‌مان له‌لێدوانێكی تایبه‌تدا بۆ كه‌ناڵه‌كانی راگه‌یاندن سه‌ره‌تا ده‌ستخۆشی له‌راگه‌یاندنی په‌رله‌مان و ستافی ماڵپه‌ری په‌رله‌مان كرد كه‌ ئه‌و كاره‌یان به‌شێوه‌یه‌كی پرۆفیشنال ئه‌نجامداوه‌. باشان هاته‌سه‌ر سیاسه‌تی تازه‌ی سه‌رۆكایه‌تی په‌رله‌مان و و رایگه‌یاند: ئه‌م هه‌نگاوه‌ له‌چوارچێوه‌ی كرانه‌وه‌ی زیاتری په‌رله‌مانه‌ به‌رووی میدیاكاران و خه‌لكی كوردستان. د. یه‌سف محمد له‌میانی وته‌كه‌یدا ئاماژه‌ی به‌ هه‌نگاوه‌كانی داهاتووی په‌رله‌مان كرد وه‌ك كرانه‌وه‌ به‌رووی میدیادا و روونیكرده‌وه‌ كه‌ له‌به‌رنامه‌دایه‌ ته‌له‌فزیۆنێكی ناوخۆیی به‌كولیتیه‌كی به‌رز دابمه‌زرێنن بۆ ئه‌وه‌ی خه‌ڵكی كوردستان راسته‌خۆ دانیشتنه‌كانی په‌رله‌مان ببینن هه‌روه‌ها راسته‌خۆش له‌سه‌ر ماڵپه‌ری په‌رله‌مان دانیشتنه‌كان ده‌گوازرێته‌وه‌ بۆئه‌وه‌ی راگه‌یاندنكاران هاوڵاتیان له‌ده‌روه‌و له‌ناوه‌ی وڵات به‌ئاسانی دانیشتنه‌كانی په‌رله‌مان ببینن. هه‌روه‌ك سه‌رۆكی په‌رله‌مان ئاماژی به‌ كردنه‌وه‌ی به‌شی بانكی زانیاری كرد كه‌ په‌رله‌مان وه‌ك یه‌كه‌م دامه‌زراوه‌ی هه‌رێم یاسای مافی به‌ده‌ستهێنانی زانیاری جێبه‌جێ ده‌كات بۆئه‌وه‌ی خه‌ڵكی كوردستان راگه‌یانه‌كاران له‌چوارچێوه‌ی یاسا ده‌ستیان به‌زانیاریه‌كان بگات.
    پێشتریش له‌لایه‌ن فواد احمد سه‌رنوسه‌ری ماڵپه‌ری په‌رله‌مان كورته‌یه‌ك له‌سه‌ر ناوه‌رۆكی ماڵپه‌ره‌كه‌ پێشكه‌ش به‌سه‌رۆكایه‌تی و راگه‌یاندنكاران كرا وه‌ك به‌رچاو روونیه‌ك بۆئه‌وه‌ی له‌توانا مالپه‌ره‌كه‌و ناوه‌رۆكی ئه‌و زانیارانه‌ ئاگاداربن كه‌ له‌سه‌ر ماڵپه‌ری په‌رله‌مان هه‌یه‌.

من المشرفين القدامى
    صوتيات: 5 سوالف عراقية: 2
    مزاجي: حسب الظروف
    المهنة: ضابط في الجيش
    أكلتي المفضلة: الدولمه
    موبايلي: Note 4
    آخر نشاط: 5/March/2016
    الاتصال: إرسال رسالة عبر Yahoo إلى النقيب
    مقالات المدونة: 366
    شكرااااااااااااا لكي

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة