النتائج 1 إلى 2 من 2
الموضوع:

أصابع الجبنة المقلية

الزوار من محركات البحث: 1 المشاهدات : 223 الردود: 1
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    من المشرفين القدامى
    تاريخ التسجيل: November-2012
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 16,267 المواضيع: 10,019
    صوتيات: 2 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 7698
    موبايلي: Nokia E52
    آخر نشاط: 29/June/2021

    أصابع الجبنة المقلية


    المقادير:
    ½ كيلو جبنة رومي أو موتزاريلا مقطّعة على شكل أصابع
    2 بيضة مخفوقة بالملح والفلفل الأسود
    ½ حزمة بقدونس مقطعة قطع صغيرة
    ثمرة فلفل أخضر مقطعة قطع صغيرة
    2 كوب بقسماط مطحون
    2 كوب زيت للتحمير
    كوب دقيق




    الطريقة:
    1- اخلطي البقسماط مع البقدونس والفلفل الأخضر كويس.

    2- حطّي أصابع الجبنة في الدقيق وبعد كده في البيض، وبعدين في البقسماط، واضغطي بإيدك كويس على كل قطعة جبنة علشان تتماسك مع خليط البيض والبقسماط.

    3- دخّليها التلاجة لمدة نصف ساعة، وبعد كده خرّجيها وحمّريها في الزيت لغاية لونها ما يبقى دهبي، وارفعيها على مناديل ورق علشان تتشرّب أي زيت موجود فيها.

    4- رصّيها في أطباق التقديم، وقدّمي معاها سلطة خضراء أو سلطة زبادي أو كاتشب.. وبألف هنا وشفا.



















  2. #2
    من المشرفين القدامى
    تاريخ التسجيل: January-2013
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 15,067 المواضيع: 1,005
    التقييم: 10947
    آخر نشاط: 7/December/2024
    شكرا لك

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال