طريقة عمل وصفة الدجاج المخلي بحشو الزيتون والفلفل 2014
- الكمية تكفي: 5 أشخاص
- المقادير: 1 كيلو فراخ مخلية 1 كوب كسكسى مغربى صغير 1 كوب مرق دجاج متبل مقدار زيتون اخضر مخلي 1 ثمرة فلفل احمر حلو 1 ثمرة جزر وبصل مقدار ملح وفلفل اسود مقدار خل مقدار زيت ذرة
التحضير: نغسل الفراخ بالماء والخل والملح
نتبل الفراخ جيدا
نسوى الكسكى ونخلطة بمرق الدجاج ويخلط بالزيتون والفلفل الاحمر ونلف الفراخ على شكل اسطوانى ونسبتها بالخلة ونلفها فى ورق بلاستك الطبخ: تسلق الفراخ فى ماء بة ملح وجزر وبصلة
بعد السلق تترك لتبرد وتحمر فى زيت ذرة وتقطع الى حلقات سميكة وتقدم مع الجزر المسلوق معها