المقادير
كمية من البندق العادي والبندق المجروش
….. شكولاته خام 200 جرام
ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا
(من 40 الى 50 جرام زبدة (اي نصف اصبع
قوالب اشكال
طريقة التحضير
.. تحطون الزبدة + الشيكولاته الخام في حمام مائي
وتذوبونها زي الصورة
تضيفون كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا
تضيفون ملعقتاان نوتيلا على الخليط
:طريقة عملها في القالب
تزيدوا كمية بسيطه جدا في القالب .. عشان يبان الشكل
تضيفون البندق عليه
تحطون الخليط على القالب
وتكملوا زي الخطوات الثلاث الأولى
بعد ما تخلصون تحطوها في الثلاجة لين تجمد مرة
الخطوة الأخيره
تطلعوها من الثلاجة و تقلبوها .. طبعا على حسب القالب اللي بتحطيه
شكولاطة الفيريرو روشيه 1
إذابة الزبدة و الشوكولاتة
شكولاطة الفيريرو روشيه 2
إضافة البندق و النوتيلا
شكولاطة الفيريرو روشيه 3
شكولاطة الفيريرو روشيه
الشكل النهائي لشكولاطة الفيريرو روشيه
شكولاطة الفيريرو روشيه