المقادير:١كيلوم باذنجان١/٢ كيلو لحمة مفرومة١ كيلو لبن معلقتين سمنكوب دقيق ملح و فلفل فلفل اخضر٣ فصوص ثوم٣ بصل صلصة
الطريقة:يقشر الباذنجان و يقطع حلقات ويوضع فى ماء و ملح
و نحضر الباشميل و للحمة
يبشر البصل ويحمرفي سمن ومعه الفلفل الاخضر
و نضع اللحم المفروم و يقلب و نخفض النار حتي تمام النضج مع البهارات و الملح
الصلصة
يفرم الثوم
و يشوح التوم جيدا ثم نضع بصلصة الطماطم
مع قليل بهارات
ثم نقلى الباذنجان و حبتين فلفل اخضر فى زيت غزير
يطلع الباذنجان على مناديل لامتصاص الزيت الزيادة
ترتيب الصينية
بعض الباشميل
ثم طبقة باذنجان وفلفل
و بعض من الصلصة
وبعض اللحم
وتدخل الفرن حتي يحمر الوش