النتائج 1 إلى 3 من 3
الموضوع:

بالصور تحضيرات لمهرجان سباق زوارق في اقليم كوردستان

الزوار من محركات البحث: 7 المشاهدات : 619 الردود: 2
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
    من المشرفين القدامى
    دائمة الطفولة
    صوتيات: 11 سوالف عراقية: 0
    مزاجي: زي العسل
    أكلتي المفضلة: دولمة
    آخر نشاط: 7/July/2014

بالصور تحضيرات لمهرجان سباق زوارق في اقليم كوردستان

به‌ وێنه‌... ئاماده‌كارییه‌كان بۆ فێستیڤاڵی نێوده‌وڵه‌تی به‌له‌مسواری له‌ هه‌رێمی كوردستان

خه‌ندان ـ كامه‌ران عه‌بده‌ ساڵح

ماوه‌ی چه‌ند ڕۆژێكه‌، ئاماده‌كارییه‌كان بۆ فێستیڤاڵی نێوده‌وڵه‌تی به‌له‌مسواری له‌ هه‌رێمی كوردستان ده‌ستیپێكردووه‌، كه‌ بڕیاره‌ له‌ مانگی ئایاری داهاتوودا، به‌ ئاماده‌بوونی ژماره‌یه‌كی به‌رچاو له‌ رێكخراوه‌ جیهانییه‌كانی بواری ژینگه ‌و گه‌شتوگوزار، له‌ ئاوه‌كانی‌ چۆمان و ره‌واندوز ڕێكبخرێت.

به‌ختیار قادر، به‌ڕێوه‌به‌ری كارگێڕی پرۆژه‌ی ناشناڵپاركی هه‌ڵگورد – سه‌كران، به‌ خه‌ندانی ڕاگه‌یاند: ماوه‌ی چه‌ند ڕۆژێكه‌، ئاماده‌كارییه‌كان بۆ فێستیڤاڵی نێوده‌وڵه‌تی به‌له‌مسواری له‌ هه‌رێمی كوردستان ده‌ستیپێكردووه‌ و، له‌ئێستادا تیمه‌ به‌شداربووه‌كان، ڕۆژانه‌ سه‌رقاڵی مه‌شق و ڕاهێنانن.

وتیشی: "ئه‌م فێستیڤاڵه‌، به‌ هاوكاری رێكخراوی سروشتی عیراق و رێكخراوی مه‌جه‌ستیكی ئه‌مریكی، به‌ڕێوه‌ده‌چێت، تیایدا گه‌شتی به‌له‌مه‌وانی سه‌رنجڕاكێش له‌نێو ئاوی ڕوباره‌كاندا ئه‌نجامده‌درێت".

ئاماژه‌ی به‌وه‌شدا، بڕیاره‌ ژماره‌یه‌كی زۆر له‌ رێكخراوه‌ جیهانییه‌كانی بواری ژینگه ئاماده‌ی به‌ڕێوه‌چوونی چالاكییه‌كانی فێستیڤاڵه‌كه‌ ببن و، ئامانج لێی، ناساندنی زیاتری سروشتی كوردستانه‌‌ به‌ گه‌شتیاران و نیشاندانی سوده‌كانی ئاوی روباره‌ بۆ وه‌گه‌رخستنیان بۆ كه‌رتی گه‌شتوگوزار.

وه‌ك به‌ختیار قادر باسیكرد، فێستیڤاڵه‌كه‌ ماوه‌ی سێ رۆژ به‌رده‌وام ده‌بێت، چه‌ندین یاریزانی نێوده‌وڵه‌تی به‌ لێخورینی به‌له‌م به‌شداری تێدا ده‌كه‌ن.

من المشرفين القدامى
    Mustafa
    صوتيات: 65 سوالف عراقية: 0
    مزاجي: آهـ يـاربـي
    المهنة: Without work
    مقالات المدونة: 6
    شكرا ع خبر
    موفقين

من المشرفين القدامى
    مزاجي: مجنون بحبكي
    آخر نشاط: 2/October/2016
    مقالات المدونة: 3