المكونات:
3 بيضات
كوب مكعبات بطاطس مسلوقة
بصلة صغيرة مفرومة فرماً ناعماً
ملعقة صغيرة فلفل حار مفروم
زيت زيتون
ملح وفلفل أسود ( حسب الرغبة )
طريقة التحضير:
- يشوح البصل والفلفل بملعقة كبيرة من زيت الزيتون لمدة دقيقتين
- يضاف البطاطس ويتبل بالملح والفلفل الاسود
- يخفق البيض مع الملح والفلفل ويقلى بتيفال بعد دهنه بالزيت حتى ينضج البيض ويضاف بوسطه البطاطس المعد مسبقاً
- يوضع البيض بطبق مسطح ويجمل بالبقدونس المفروم وبالعافية .