- 1 كيلو سمك عدد اربعه سمكات
- 200 جرام بطاطس
- 200جرام بسله خضراء
- 200جرام جزر مكعبات
- 200جرام بصل
- 30جرام ثوم مفروم
- 50جرام كرفس
- معلقتين مسطردة
- ربع كوب زيت زيتون
- ربع كوب عصير ليمون
- ملح+فلفل اسود+كمون
طريقة التحضيريتفتح السمك من الظهر وننزع السلسه من الدخل على شكل مركب وثقطع البطاطس على شكل مكعبات في حجم زهرة الطوله ويقطع ايضا الجزر والبصل على شكل مكعبات وتصوع الطاسه على النار وبها زيت زيتون ويحمر بها الخضار ونصف سوي يضاف اليها الليمون والكمون والملح والفلفل والثوم والمسطرده ويرفع من على النار ويحشي بها السمك من الظهر ويوضع في الفرن وبعد النضج ترش البنه الموتزرليلا عليها للتحمير الوجه