المقادير:
1 كوب دقيق
1 م ك نشا
1 م ك سكر
1 م ك خميرة
ذرة ملح
ماء دافئ للعجن
الشربات: 2 ك سكر/1 ك ماء/ عصير لمونة
هنخلط الدقيق مع النشا مع السكر مع الخميرة والملح ونعجن بالماية الدافية شوية شوية لحد العجين ماتبقي خفيفة اسيبها تخمر ساعة وبعدين اقليها في الزيت واطلعها عالشربات وبعدين احطها في مصفي تتصفي
طريقة التحمير:
امسك العجين بايدي الشمال واطلعه من بين صوابعي زي الكورة واحط قدامي كباية فيها ماية وامسك معلقة صغيرة اسقطها في الكباية واخد بيها كورة من العجين وانزلها في الزيت