النتائج 1 إلى 2 من 2
الموضوع:

به‌لاڤكرنا ئه‌نجامێن ئه‌زموونێن 12 ئاماده‌یى دێ هێته‌ دیار كرن

الزوار من محركات البحث: 31 المشاهدات : 561 الردود: 1
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
    لوحه من نسج الخيال
    صوتيات: 1 سوالف عراقية: 0
    مزاجي: بأحسن حال
    آخر نشاط: 28/July/2014
    مقالات المدونة: 5

به‌لاڤكرنا ئه‌نجامێن ئه‌زموونێن 12 ئاماده‌یى دێ هێته‌ دیار كرن

اعلان نتائج الامتحانات للصف السادس الاعدادي

هاجه‌ر داوود رێڤه‌به‌را راگه‌هاندنا وه‌زاره‌تا په‌روه‌ردێرێڤه‌به‌را راگه‌هاندنا وه‌زاره‌تا په‌روه‌ردا حكوومه‌تا هه‌رێما كوردستانێ دیار كر كو ل رۆژا ئێكشه‌مبى 7/7 دێ شێواز و چاوانیا به‌لاڤكرنا ئه‌نجامێن ئه‌زموونێ پۆلا 12 ئاماده‌یى دیار كه‌ن و گۆت:( دێ بزاڤێ كه‌ین ب كێمترین ده‌م و ب ساناهیترین رێ قوتابى ئه‌نجامێن خوه‌ ب ده‌ست خوه‌ بێخن).
    هاجه‌ر داوود رێڤه‌به‌را راگه‌هاندنا وه‌زاره‌تا په‌روه‌ردا حكوومه‌تا هه‌رێما كوردستانێ خویا كر كو ئه‌و ژ بۆ به‌لاڤكرنا ئه‌نجامان دێ گه‌له‌ك گرنگیێ ب ته‌كنۆلۆژیا سه‌رده‌م ده‌ن و گۆت:( شێواز و چاونیا به‌لاڤكرنا ئه‌نجامێن پۆلا 12 دێ دیار كه‌ین بۆ وێ چه‌ندێ قوتابى بزانیت ل ده‌مێ وه‌رگرتنا ئه‌نجامێ خوه‌ ب رێیا ئه‌نترنێتێ دێ پێدڤى ناڤى بیت یان ژى ب تنێ پێدڤى هژمارا ناسناما ئه‌زموونێ بیت، دا كو خوه‌ به‌رهه‌ڤ بكه‌ن).
    سه‌باره‌ت راوه‌ستیانا مالپه‌رێ به‌لاڤكرنا ئه‌نجامان ل ده‌مێ به‌لاڤكرنێ، هاجه‌ر خانێ ئاشكرا كر كو ل سالا بۆرى مالپه‌ر ده‌مژمێره‌كێ ب تنێ راوه‌ستیا بوو، به‌لێ بۆ ئه‌ڤ ساله‌ ئه‌و ژى یا هاتیه‌ چاره‌سه‌ركرن.
    ل دۆر ژڤانێ راگه‌هاندنا ئه‌نجامان، رێڤه‌به‌را راگه‌هاندنا وه‌زاره‌تا په‌روه‌ردێ ئاشكرا كر كو ئه‌و نزانن ب دروستى دێ كیژ رۆژێ هێنه‌ راگه‌هاندن و گۆت:(ده‌ستنیشانكرنا رۆژا به‌لاڤكرنا ئه‌نجامان په‌یوه‌ندى ب مه‌ڤه‌ نینه‌، به‌لكو په‌یوه‌ندى یا ب رێڤه‌به‌ریا گشتى یا ئه‌زموونان ڤه‌ هه‌ى و ئه‌و دێ بڕیارێ ده‌ن كا كیژ رۆژێ بهێنه‌ به‌لاڤكرن).
    هه‌ژى گۆتنێ یه‌ كو نێزیكى 140 هزار قوتابیان ئه‌ڤ ساله‌ ل سه‌رانسه‌رى هه‌رێما كوردستانێ پشكدارى د ئه‌زموونێن پۆلا 12 ئاماده‌یى یێن سالا خواندنێ 2012-2013 دا كربوو و نها چاڤه‌رێى ئه‌نجامانه‌.

هه ر سه ركه فتي بن

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال