وقت التحضير 10 دقيقةوقت الطهي 20 دقيقةتكفي لـ 4 شخص
المقادير :
- 3 أكواب دقيق
- نص كوب زيت نباتي
- نص كوب لبن زبادي
- ملعقة كبيرة خميرة
- 3 ملاعق طعام مسطحة سكر
- ذرة ملح
- ماء للعجن
طريقة التحضير تعجنالعجينة باليد لمدة 10 دقائق على الأقل او 8 دقائق بالعجانة و تغطي و تترك لتختمر و يتضاعف حجمها
نفرد العجينة و لازم تكون رقيقة شوية حوالي 5 ملم و نقطعها دوائر صغيرة
ودا شكل القطاعة اللى عملت بيها الدوائر(ممكن تعملى بأى كوباية عندك)
بعد ما اختمرت العجينة شكلتها دوائر صغيرة و حشيتها بشوكولاته كادبورى و صفيتها في الصينية و خبزتها
قبل ما تخبزيها حطي عليها بالفرشاة بيضة مخفوقة عشان تلمع وسمسم وحبة البركه (ان أمكن)
فالفرن الكهربى على درجة حرارة 220 ولازم تكونى مسخه الفرن قبل ماتحطى الخليه بشويه
و بعد ما تطلع من الفرن حطي عليها شربات بارد و هيه سخنة
الشكل البيضاوى