النتائج 1 إلى 2 من 2
الموضوع:

كفته ضاني

الزوار من محركات البحث: 4 المشاهدات : 488 الردود: 1
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    من المشرفين القدامى
    نحلة المنتدى
    تاريخ التسجيل: April-2013
    الدولة: BAGHDAD
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 9,978 المواضيع: 2,105
    صوتيات: 27 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 6892
    مزاجي: متفائلة
    المهنة: معاون قانوني
    أكلتي المفضلة: مقلوبة وشوربة
    موبايلي: GALAXY s4
    آخر نشاط: 13/November/2015
    مقالات المدونة: 3

    كفته ضاني





    كفتة ضاني
    المقادير:
    ½ كيلو لحمة ضاني مفرومة
    2 عود كزبرة خضراء مفرومة
    2 عود نعناع أخضر مفروم
    بصلة متوسطة مفرومة
    حزمة بقدونس مفرومة
    ملعقة كبيرة بشر ليمون
    3 ملعقة كبيرة بقسماط
    ملح وفلفل أسود
    بيضة مخفوقة
    زيت زيتون

    الطريقة:
    1- اعصري البصل المفروم كويس، علشان ينزّل كل الميه اللي فيه، وبعد كده اخلطي البصل مع اللحمة المفرومة والكزبرة والبقدونس والنعناع والملح والفلفل الأسود والبقسماط كويس، وبعدين ضيفي عليهم بشر الليمون والبيضة وقلبيهم مع بعض لغاية ما يتجانسوا.

    2- شكّلي الكفتة أصابع على الأسياخ وحطّيهم في صينية، وغطّيها ودخّليها الثلاجة لمدة ساعة.

    3- بعد كده طلّعي الكفتة من الثلاجة وادهنيها بالزيت، وحطّي في الصينية فحمة صغيرة مشتعلة على قطعة سمنة علشان تعمل ريحة الشوي، ودخّلي الصينية في الفرن وافتحي عليها الشواية وسيبيها تستوي، وبعد كده طلّعيها من الفرن وحطّيها في أطباق التقديم واعملي معاها سلطة طحينة أو سلطة خضراء.. وبالهنا والشفا.


  2. #2
    من المشرفين القدامى
    تاريخ التسجيل: February-2013
    الدولة: بغداد
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 75,466 المواضيع: 12,588
    صوتيات: 5 سوالف عراقية: 2
    التقييم: 16970
    مزاجي: حسب الظروف
    المهنة: ضابط في الجيش
    أكلتي المفضلة: الدولمه
    موبايلي: Note 4
    آخر نشاط: 5/March/2016
    الاتصال: إرسال رسالة عبر Yahoo إلى النقيب
    مقالات المدونة: 366
    وصفه جميلة ورائعه
    شكرا لكي

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال