المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عبير الياسمين şimde mahallere mı başladın ? Kağıthane bir mahalle mi oldu المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سلا الليل يارب يختفي الـ E والـ T من كل لغات العالم E ve T harflerle derdin nedir Sala
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عبير الياسمين Vitrin زجاج العرض في المحلات واحيانا يستعمل كأسم للبوفية بالبيت Nostalji مثل حنين للماضي
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ابن بغـ ـداد Kağıthane bir mahalle mi oldu Evet sen hiç bir kelime yazmaıyordın sadece mahalleler ve şehirlar Ve biz bu Kağıthane mahalle oldu düşündük هاي الجملة كتبه صح لو خطت بصف الاستكانه
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ابن بغـ ـداد E ve T harflerle derdin nedir Sala Her zaman bu harfler bana denk geliyor, onlardan nefret ediyorum
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ابن بغـ ـداد Nostalji مثل حنين للماضي Ispanak سبانخ
İCAT اختراع KAÇIK مجنون
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة لُطف Evet sen hiç bir kelime yazmaıyordın sadece mahalleler ve şehirlar Ve biz bu Kağıthane mahalle oldu düşündük هاي الجملة كتبه صح لو خطت بصف الاستكانه Haha yook çok iyi yaptın "Nezaket"i المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سلا الليل Her zaman bu harfler bana denk geliyor, onlardan nefret ediyorum Tekrar tekrar aynı kelimeler kullanaabilirsin, merak etme
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عبير الياسمين İCAT اختراع KAÇIK مجنون Kahvaltı ريوكَ
IHLAMURزيزفون نوع من الاشجار يستعمل اوراقه ووروده في عمل جاي يشرب من يصير واحد بي نشلة
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ابن بغـ ـداد Tekrar tekrar aynı kelimeler kullanaabilirsin, merak etme Hayır tekrarları sevmiyorum
قوانين المنتديات العامة
Google+