كتب السفير الألماني لدى النظام الصهيوني، مساء الخميس، في رسالة على حساب المستخدم الخاص به على موقع التواصل الاجتماعي إكس (تويتر سابقا)، في إشارة إلى رسالة مزيفة نشرها الأسبوع الماضي: أنا آسف لأنني، مثل كثيرين آخرين، اعتقدت أن حرف الانتحار هو حرف حقيقي. وأشار سيبرت أيضًا: "اتضح أن الرسالة كانت رسالة مزيفة وأنا أعتبر هذا الفعل عملاً فظيعًا". نشر السفير الألماني في تل أبيب، الأسبوع الماضي، رسالة على حساب المستخدم الخاص به على موقع التواصل الاجتماعي إكس (تويتر سابقا)، زعم فيها أن الرسالة تعود لشاهد عيان على جرائم حماس، بما في ذلك الاغتصاب الجماعي خلال أحداث 7 أكتوبر، والتي لقد خسر في وقت لاحق
.....
سفیر آلمان در رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) با اشاره به یک نامه جعلی که هفته گذشته آن را منتشر کرده بود، نوشت: من متاسفم که مانند افراد زیاد دیگری باور کردم که آن نامه خودکشی، یک نامه واقعی است.
سیبرت در ادامه خاطرنشان کرد: معلوم شد که آن نامه، یک نامه جعلی بوده و من این اقدام را یک اقدام وحشتناک میدانم.
سفیر آلمان در تل آیو هفته گذشته با انتشار نامهای در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) ادعا کرده بود که آن نامه متعلق به یکی از شاهدان عینی جنایتهای حماس از جمله تجاوز جمعی در جریان حوادث هفتم اکتبر بوده که مدتی بعد دست به خودکشی زده است.