اعتقال 3 أشخاص في هجوم مسلح على حاجز غرب الخليل
......
کشته شدن 3 نفر در حمله مسلحانه به یک ایست بازرسی در غرب الخلیل
اعتقال 3 أشخاص في هجوم مسلح على حاجز غرب الخليل
......
کشته شدن 3 نفر در حمله مسلحانه به یک ایست بازرسی در غرب الخلیل
تجمع لأنصار الفلسطينيين في داكار/السنغال تأكيد رئيس الوزراء على مقاطعة إسرائيل
.........
تجمع حامیان فلسطین در داکار/ تاکید نخستوزیر سنگال بر تحریم اسرائیل
تظاهرات صهیونیستها علیه نتنیاهو در حیفا و تل آویو
.....
تظاهرات صهیونیستها علیه نتنیاهو در حیفا و تل آویو
هجوم الأردن اللفظي الشديد على النظام الصهيوني
.......
حمله شدید اللحن اردن به رژیم صهیونیستی
لحظة بلحظة مع اليوم الـ331 لحرب غزة
06:18 رسالة حماس الجديدة بشأن تبادل الأسرى: النتیجه واحده ونشرت حركة المقاومة الإسلامية (حماس) رسالة على تلغرام بعنوان النتایج واحده
........
لحظه به لحظه با 331مین روز از جنگ غزه؛
06:18 | پیام جدید حماس درباره تبادل اسرا: بها یکی است+عکس
جنبش مقاومت اسلامی (حماس) پیامی در تلگرام با عنوان "بها یکی است"، منتشر کرد
07:28 مسؤول صهيوني سابق: قُتل الكثير من جنودنا وقال يوعز هاندل، وزير الاتصالات السابق في حكومة الاحتلال الإسرائيلي، إن العثور على جثة أي مختطف في غزة يعد فشلا لحكومة نتنياهو. ولا توجد لدينا كلمات لطمأنة عائلات المختطفين". وأضاف: "لقد دفعنا ثمنا باهظا هذا الأسبوع. وأضاف: "لقد قُتل العديد من جنودنا، والمختطفون يعودون إلى إسرائيل في توابيت".
07:28 | مقام سابق صهیونیست: بسیاری از نظامیان ما کشته شدند
یوعاز هاندل وزیر ارتباطات سابق رژیم اسرائیل گفت: «پیدا کردن جسد هر ربودهشده در غزه یک شکست برای کابینه نتانیاهو است. هیچ سخنی برای اطمینان بخشیدن به خانوادههای ربودهشدگان نداریم».
وی افزود: «این هفته بهای سنگینی پرداخت کردیم. بسیاری از سربازان ما کشته شدند و ربودهشدگان در تابوت به اسرائیل بازمی گردند».
07:39 | بايدن: جثة أحد السجناء تعود لمواطن أمريكي وزعم جيش الاحتلال في بيان له أنه عثر على جثث 6 رهائن خلال المواجهات المستمرة في غزة. كما أعلن الرئيس الأميركي جو بايدن أن جثة أحد الأسرى تعود للمواطن الإسرائيلي الأميركي هيرش غولدبرغ بولين، الذي عثر عليه داخل نفق في رفح. وكان هيرش غولدبرغ بولين قد طلب في وقت سابق من نتنياهو إبرام اتفاق تبادل أسرى في أسرع وقت ممكن، وذلك في شريط فيديو نشرته كتائب القسام.
.....
07:39 | بایدن: جنازه یکی از اسرا متعلق به یک شهروند آمریکایی است
ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیهای مدعی شد در جریان درگیریهای جاری در غزه، اجساد 6 گروگان را پیدا کرده است.
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز اعلام کرد که جسد یکی از اسرا متعلق به هرش گولدبرغ-بولين شهروند اسرائیلی ـ آمریکایی است که در داخل تونلی در رفح کشف شد.
هرش گولدبرغ-بولين پیش از این در ویدیوئی که گردانهای قسام منتشر کرد، از نتانیاهو خواسته بود تا هرچه زودتر توافق مبادله اسرا منعقد کند.
أول تصريح للقسام بعد عمليتين استشهاديتين في الضفة الغربية فلسطين/ ستفاجأون قريباً بالاستشهاد وردود المقاومة اللاحقة
......
اولین بیانیه قسام پس از دو عملیات استشهادی در کرانه باختری فلسطین/بهزودی با مرگ و پاسخهای بعدی مقاومت غافلگیر خواهید شد
قبل ساعات استهدف حزب الله الأراضي المحتلة بـ 20 صاروخا
.........
چند ساعت قبل حزب الله با ۲۰ موشک شمال سرزمین های اشغالی را هدف قرار داد
مسؤول حماس: بدون انسحاب إسرائيل من محور فيلادلفيا لن يكون هناك اتفاق
.......
مقام حماس: بدون عقب نشینی اسرائیل از محور فیلادلفیا، توافقی درکار نخواهد بود