النتائج 1 إلى 2 من 2
الموضوع:

‏يرونه بعيداً ونراه قريباً.. جيش محمد العظيم سوف يعود

الزوار من محركات البحث: 13 المشاهدات : 188 الردود: 1
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
    مشرفة قسم اللغات والثقافات الاخرى
    غروب الشمس
    صوتيات: 28 سوالف عراقية: 2
    مزاجي: هادئه
    آخر نشاط: منذ 3 يوم

‏يرونه بعيداً ونراه قريباً.. جيش محمد العظيم سوف يعود

اختبئوا يا حيوانات، عملنا منكم كباب، لدينا قنابل ومتفجرات، أين مُحمّدكم العظيم؟، هذه المرّة لن يُنقذكم لن يُنقذكم!"، هذه اغنية كان يرددها جنود الاحتلال الاسرائيلي، ظهروا في فيديو وهم يرقصون، محتفلين بقتلهم للاطفال والنساء والمرضى والاطباء والمسعفين والخدج في غزة ومستشفياتها.
    هذا الفيديو الذي انتشر بكثافة عل مواقع التواصل الاجتماعية يظهر ان المشاركين في ترديد هذه الاغنية، كانوا عددا كبيرا جدا من الجنود، وكانت هناك ارادة واضحة وراء تسجيله ونشره بشكل واسع، فهو يكشف الرؤية الصهيونية التي تعتقد بها حكومة نتنياهو، التي تعتبر من اكثر الحكومات في الكيان الاسرائيلي جرأة في اظهار حقدها وعنصريتها ضد الفلسطينيين والعرب والمسلمين، وخاصة شخص النبي الاكرم صلى الله عليه واله وسلم.
    -ان العبارات العنصرية والحاقدة، والتي تكشف عن نفوس مريضة، التي سمعناها من افواه الجنود الصهاينة، كررها وعلى الهواء مباشرة وامام العالم اجمع، كبار زعماء هذا الكيان، الذي يروج له الغرب بوصفه "الديمقراطية الوحيدة" الموجودة في الشرق الاوسط، فاذا به كيان عنصري ارهابي اجرامي حاقد على الانسانية، وخاصة الطفولة، بشهادة 40 يوما من القتل والتنكيل والدمار، وهدم المستشفيات والبيوت والمدارس والمساجد والكنائس على رؤوس من فيها، على وقع انهيار القيم الانسانية والاخلاقية، بينما مازال الغرب اما يصفق للاجرام الصهيوني، او يشارك فيه بشكل فاعل، او يغمض عينيه، حتى لا يرى "الشعارات والمبادىء والقيم" التي رفعها كذبا وزورا على مدى قرون، وهي تُداس بالاقدامان ما يترشح عن قوات الاحتلال الاسرائيلي وزعماء الكيان الاسرائيلي، من الفاظ مقززة، لا يمكن ان يتفوه بها اناس اسوياء، او اناس اقوياء، فهي تعكس ضحالة قائليها، وفساد عقيدتهم، وجبنهم وضعفهم وعجزهم، وهو ما تجلى بشكل واضح ومكشوف في معركة "طوفان الاقصى" وما تلاها.
    -رغم أنفكم ايها الصهاينة، هز جزء صغير وصغير جدا من جيش محمد العظيم اركان كيانكم المزيف، وكاد ان يمحوه من الوجود، والعالم اجمع راي فعل هذا الجيش العظيم، عندما اخرج جنرلاتكم وضباطكم وجنودكم، من دباباتهم ودروعهم وحجورهم، واقتادوهم كالخراف، لولا ان تداعى الغرب عن بكرة ابيه، وعلى راسه امريكا، لنصرتكم، وهي نصرة قائمة على دماء الاطفال والنساء، ولن تدوم، وعليكم ان تعلموا ان جيش محمد العظيم سيعود اليكم كيوم من مثل يوم 7 اكتوبر، وانتم نيام، عندها سيشهد العالم فعل هذا الجيش، وعندها لا تملكون حتى فرصة للهرب
    .

مشرفة قسم اللغات والثقافات الاخرى
    غروب الشمس
    ای حیوانات پنهان شوید ما از شما كباب ساخته ایم بمب و مواد منفجره داریم محمد بزرگ شما کجاست این بار شما را نجات نمی دهد او شما را نجات نمی دهد این آهنگی است که توسط اسرائیلی ها خوانده شده است سربازان اشغالگر در یک ویدئوی رقصی ظاهر شدند و کشتار کودکان، زنان، بیماران، پزشکان، امدادگران و نوزادان نارس در غزه و بیمارستان های آن را جشن گرفتند.
    این ویدئو که به طور گسترده در شبکه های اجتماعی پخش شده است نشان می دهد که شرکت کنندگان در سردادن این آهنگ تعداد بسیار زیادی سرباز بوده اند و اراده روشنی در پشت ضبط و انتشار گسترده آن وجود داشته است و دیدگاه صهیونیستی دولت نتانیاهو را آشکار می کند. معتقد است که یکی از محافظه کارترین دولت ها به شمار می رود، اسرائیل جرأت دارد نفرت و نژادپرستی خود را علیه فلسطینی ها، اعراب و مسلمانان به ویژه شخص پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم نشان دهد.
    عبارات نژادپرستانه و نفرت‌انگیز که روح‌های بیمار را آشکار می‌کند و از زبان سربازان صهیونیست شنیده‌ایم، از سوی رهبران ارشد این نهاد که غرب آن را «تنها دموکراسی» معرفی می‌کند، به‌طور زنده و در مقابل دیدگان تمام جهان تکرار کرد. در خاورمیانه.بنابراین، این یک موجود نژادپرستانه و تروریستی است.جنایتکاری که از بشریت، به ویژه دوران کودکی متنفر است. سر کسانی که در آنها هستند، در نتیجه فروپاشی ارزش های انسانی و اخلاقی، در حالی که غرب هنوز یا جنایت صهیونیست ها را تشویق می کند، یا فعالانه در آن شرکت می کند، یا چشمانش را می بندد تا او نبیند. «شعارها، اصول و ارزش‌هایی» که او قرن‌ها به دروغ و مطرح می‌کرد،
    سخنان مشمئز کننده نیروهای اشغالگر اسرائیلی و رهبران رژیم صهیونیستی که توسط مردم عادی یا افراد قوی قابل بیان نیست، زیر پا لگدمال می شود. بزدلی، ضعف و ناتوانی، که آشکارا و آشکارا در یک نبرد نشان داده شد.» سیل الاقصی و پیامدهای آن.

بر خلاف میل شما ای صهیونیست ها، بخش کوچک و بسیار اندکی از لشکر بزرگ محمد، پایه های موجودیت باطل شما را به لرزه درآورد و تقریباً آن را از وجود خود محو کرد و تمام جهان عمل این ارتش بزرگ را دیدند. ژنرال ها، افسران و سربازان شما، از تانک ها، زره ها و قفس های خود، و آنها را مانند گوسفندان دور کردند، اگر تحقیر غرب نبود. پیروزی بر اساس خون کودکان و زنان و ماندگار نخواهد بود و باید بدانید که لشکر بزرگ محمد در روزی مانند 16 مهر در حالی که شما در خواب هستید به سوی شما بازخواهد گشت سپس جهان شاهد عمل خواهد بود. از این ارتش، و سپس شما هیچ کنترلی بر آن نخواهید داشت، حتی فرصتی برای فرار.

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال