صرح المتحدث باسم مجلس الأمن القومي بالبيت الأبيض في مقابلة: عندما يقول المرشد الأعلى الإيراني إنه سيرد، يجب أن نأخذ الأمر على محمل الجد
.....
سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبهای تصریح کرد: وقتی رهبر معظم ایران میگوید قرار است پاسخ دهد، ما باید آن را جدی بگیریم.
وفي إشارة إلى التهديدات التي تتعرض لها إسرائيل من إيران وحزب الله، أكد نائب مستشار الأمن القومي الأمريكي أن مستوى الخطر على إسرائيل مرتفع
معاون مشاور امنیت ملی آمریکا با اشاره به تهدیدها علیه اسرائیل از سوی ایران و حزبالله تاکید کرد که سطح خطر برای اسرائیل بالاست
إيران
رفضت الجهود التي بذلها الدبلوماسيون الأميركيون والعرب لتخفيف ردها على اغتيال هنية.
........
ایران تلاشهای دیپلماتهای آمریکایی و عرب برای تعدیل واکنش خود به ترور هنیه را رد کرده است.
انقطع نظام تحديد المواقع في تل أبيب مرة أخرى.
.........
هاآرتص: جی پی اس تلآویو مجدداً قطع شد.
وطلبت تركيا من رعاياها مغادرة لبنان فور استمرار رحلات الركاب
.......
ترکیه از اتباع خود خواست تا پروازهای مسافربری برقرار هستند، سریعا لبنان را ترک کنند.
هيئة الإذاعة والتلفزيون الإسرائيلية: انتظار الرد من حزب الله وإيران أدى إلى تعطيل الحياة اليومية في مناطق شمال إسرائيل
........
سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل: انتظار برای پاسخ از حزبالله و ایران، زندگی روزمره در مناطق شمالی اسرائیل را مختل کرده است.
قال مسؤول إسرائيلي لشبكة NBC: المحور الإيراني قد يطلق موجات من الصواريخ والطائرات المسيرة باتجاه إسرائيل لعدة أيام. أمرت وزارة الطاقة بزيادة مخزونات الفحم ووقود الديزل إلى الحد الأقصى في حالة إغلاق إسرائيل منصات الغاز بسبب صراع عسكري كبير
........
یک مقام اسرائیلی به انبیسی: محور ایران ممکن است برای چند روز امواج موشکی و پهپادی را به سمت اسرائیل پرتاب کند. وزارت انرژی دستور داده است تا در صورت تعطیلی سکوهای گازی توسط اسرائیل به دلیل درگیری نظامی بزرگ، ذخایر زغال سنگ و سوخت دیزل به حداکثر برسند
حاول الأردن في الأيام الأخيرة لعب دور الوسيط ونقل رسائل النظام الصهيوني والولايات المتحدة إلى إيران، لمنع انتقام إيران أو التخفيف من حدته، وهو ما قوبل برد فعل قوي من الجانب الإيراني. وتم تذكير السلطات الأردنية بأن انتهاك سيادة إيران لا يمكن تجاهله بأي شكل من الأشكال، ويجب على النظام الصهيوني أن يدفع ثمن هذا التجاوز.
.........
اردن طی روزهای اخیر تلاش کرده است نقش میانجی را بازی کند و با رساندن پیغامهای رژیم صهیونسیتی و آمریکا به ایران، از انتقام ایران جلوگیری کند یا شدت آن را بکاهد که با پاسخ محکم مقامات ایرانی مواجه شده و به اردن یادآوری شده است که نقض حاکمیت ایران به هیچ وجه قابل چشمپوشی نیست و رژیم صهیونسیتی باید بهای این دستدرازی را پرداخت کند
التشكيل الحربي الأمريكي ضد إيران/ وصول الطائرات والجنود الأمريكيين إلى المنطقة
آرایش جنگی آمریکا علیه ایران/ ورود هواپیما و سربازان آمریکایی به منطقه