307 أيام من الحرب في غزة وفي هذه الأيام، نادراً ما يجد المحتلون مكاناً آمناً في غزة لقصفه
........
307روز جنگ در غزه این روزها اشغالگران به ندرت نقطه سالمی را در غزه برای بمباران پیدا میکنند
307 أيام من الحرب في غزة وفي هذه الأيام، نادراً ما يجد المحتلون مكاناً آمناً في غزة لقصفه
........
307روز جنگ در غزه این روزها اشغالگران به ندرت نقطه سالمی را در غزه برای بمباران پیدا میکنند
قال السيناتور الديمقراطي الأمريكي بيرني ساندرز إن شعب هذا البلد لا يؤيد الهجمات الإسرائيلية على غزة
........
برنی سندزر سناتور دموکرات آمریکایی گفت که مردم این کشور حامی حملات اسرائیل به غزه نیستند
العملية العسكرية الإيرانية تجري غربي البلاد
..........
رزمایش ایران در غرب کشور در حال برگزاری هست
وخوفاً من رد فعل إيران وحزب الله على اغتيال الشهيدين "هنية" في طهران و"فؤاد شكر" في ضواحي بيروت، توقع الصهاينة أهدافاً من المحتمل أن تتعرض لهجمات انتقامية.
........
صهیونیست ها با هراس از واکنش ایران و حزب الله به ترور شهیدان «هنیه» در تهران و «فواد شکر» در ضاحیه بیروت، اهدافی را پیش بینی کرده اند که احتمالا مورد حملات انتقامجویانه قرار خواهند گرفت.
كما أشارت صحيفة يديعوت أحرنوت إلى الأهداف التي ستستهدفها إيران وحزب الله، والتي تشمل الكنيست ومكتب رئيس الوزراء ومقر إقامة رئيس الوزراء ووزارة الحرب في تل أبيب وقواعد جوية وقواعد استخباراتية ومقرات الموساد والشاباك
.......
یدیعوت آحارنوت در ادامه به اهدافی اشاره کرده است که از سوی ایران و حزب الله هدف قرار خواهند گرفت و عبارتند از کنست، دفتر نخست وزیری، مقر اقامت نخست وزیر، وزارت جنگ در تل آویو، پایگاه های نیروی هوایی، پایگاه های اطلاعاتی و مقرهای موساد و شاباک.
وذكرت الصحيفة الصهيونية أحرونوت: السيناريو الأسوأ بالنسبة لإسرائيل هو هجوم متزامن من قبل إيران وحزب الله
......
نشریه صهیونیستی آحارونوت گزارش داد: بدترین سناریو برای اسرائیل حمله همزمان از سوی ایران و حزبالله است.
ليبرمان: إسرائيل ليس لديها خطة لمواجهة الهجوم الإيراني
.......
لیبرمن: اسرائیل طرحی برای مقابله با حمله ایران ندارد
رد المتحدث الرسمي باسم وزارة الخارجية الايرانية على تصريح "بازالئيل سموتريتش" وزير مالية الكيان الصهيوني، بخصوص مقتل مليوني فلسطيني بسبب الجوع، ووصفه بأنه اعتراف علني بارتكاب جرائم إبادة جماعية وقتل جماعي في . غزة
.........
سخنگوی وزارت امور خارجه به اظهارات «بزالل اسموتریچ»"وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در باره کشتار دو میلیون فلسطینی بر اثر گرسنگی واکنش نشان داد و آن را اعتراف علنی در زمینه نسلکُشی و کشتار جمعی در غزه عنوان کرد.
إذاعة جيش الاحتلال: سلمت روسيا خلال الأيام الماضية العشرات من أنظمة صواريخ إس-400 لمواجهة الطائرات الأمريكية والإسرائيلية في حال قررت إيران مهاجمة إسرائيل.
.........
رادیو ارتش اشغالگر: روسیه طی چند روز گذشته دهها سامانه موشکی اس-400 را برای مقابله با هواپیماهای آمریکایی و اسرائیلی در صورت تصمیم ایران برای حمله به اسرائیل تحویل داده است.
أعلنت شركة يونايتد إيرلاينز إلغاء جميع الرحلات المجدولة إلى تل أبيب
........
خطوط هوایی یونایتد آمریکا از لغو تمامی پروازهای برنامه ریزی شده به تل آویو خبر داد.