حزب الله يوسع من نطاق نيرانه في شمال فلسطين
......
حزب الله دامنه آتش خود را در شمال فلسطین گسترش می دهد
حزب الله يوسع من نطاق نيرانه في شمال فلسطين
......
حزب الله دامنه آتش خود را در شمال فلسطین گسترش می دهد
حزب الله اللبناني: نجح مقاتلونا في ضرب مقر لواء الجولاني ومقر الوحدة 621 للكيان الصهيوني بعدة طائرات انتحارية بدون طيار وقتل عدد من الصهاينة في هذه الهجمات.
.........
حزب الله لبنان: رزمندگان ما با چند پهپاد انتحاری با موفقیت مقر تیپ جولانی و مقر واحد 621 ارتش رژیم صهیونیستی را مورد اصابت قرار داده و چند صهیونیست را در این حملات به هلاکت رساندند
أفادت شبكة 12 التابعة للنظام الإسرائيلي أن هجوم حزب الله بطائرات مسيرة على شمال غرب فلسطين المحتلة، والذي تم على إثره استهداف مقر أو مقرين للجيش الصهيوني، ليس ردا على اغتيال الشهيد "فؤاد شكر" الذي اغتيل في ضواحي بيروت.
...........
شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل گزارش داد که حمله پهپادی حزبالله به شمال غرب فلسطین اشغالی که در اثر آن یک دو مقر ارتش صهیونیستی هدف قرار گرفته، در واکنش به ترور شهید «فؤاد شکر» نیست که در ضاحیه بیروت ترور شد
فوري الشخص المستهدف هو قائد الوحدة الخاصة للجيش الإسرائيلي في الجليل الغربي
فوری شخص هدف قرار گرفته فرمانده یگان مخصوص ارتش اسرائیل در غرب الجلیل بوده است
أعلنت المقاومة الإسلامية اللبنانية في بيان لها، استهداف مقر لواء جولاني في ثكنة الشراكة شمال عكا المحتلة
.........
مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه ای از هدف قرار دادن مقر فرماندهی تیپ گولانی در پادگان شراکا در شمال عکای اشغالی خبر داد.
صنعاء مستعدة لـ«إجابة كبيرة»
كتبت صحيفة لبنانية أنه يبدو أن الاستعدادات للرد اليمني على جرائم نظام الاحتلال الصهيوني قد انتهت، فيما تنتظر صنعاء الآن إشارة الرد من غرفة العمليات الخاصة لمحور المقاومة.
.........
صنعاء برای «پاسخ بزرگ» آماده است
یک روزنامه لبنانی نوشت به نظر میرسد مقدمات پاسخ یمن به جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی در حالی پایان یافته که اکنون صنعاء منتظر سیگنال آغاز پاسخ از سوی اتاق عملیات ویژه محور مقاومت است
لازلنا متابعين
شكرا لك
مخاوف غربية من احتمال انضمام باكستان إلى محور المقاومة وزعمت مصادر غربية أنه في حال تصاعد التوتر بين إيران والنظام الإسرائيلي، فإن باكستان تنتظر تزويد إيران بصواريخ باليستية متوسطة المدى من طراز "شاهين-3".
نگرانی غرب از احتمال پیوستن پاکستان به محور مقاومت
منابع غربی ادعا کردند که در صورت تشدید تنش میان ایران و رژیم اسرائيل، پاکستان در نطر دارد موشکهای بالستیک میانبرد از نوع "شاهين-3" را در اختیار ایران قرار دهد.
ارتفاع عدد شهداء غزة إلى 39 ألفاً و653 شهيداً
..........
آمار شهدای غزه به ۳۹ هزار و ۶۵۳ نفر افزایش یافت
أصبح نجل بوش رئيسًا للمنظمة المناهضة لإيران
..........
پسر بوش رییس سازمان ضدایرانی شد