جون بولتون، مستشار الأمن القومي الأمريكي السابق: انتقام إيران من إسرائيل سيكون صعبا للغاية هذه المرة وسيتضمن خسائر فادحة
...........
جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: انتقام ایران از اسرائیل این بار بسیار سخت و توام با خسارات زیاد خواهد بود.
جون بولتون، مستشار الأمن القومي الأمريكي السابق: انتقام إيران من إسرائيل سيكون صعبا للغاية هذه المرة وسيتضمن خسائر فادحة
...........
جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: انتقام ایران از اسرائیل این بار بسیار سخت و توام با خسارات زیاد خواهد بود.
يديعوت أحرونوت: هذه المرة سيكون رد إيران وحزب الله على الهجمات الإسرائيلية أكثر شدة ودقة وتدميرا من العمليات السابقة.
......
یدیعوت آحارونوت: این بار پاسخ ایران و حزب الله به ترورهای اسرائیل، بسیار شدیدتر و دقیقتر و ویرانگرتر از عملیات قبلی خواهد بود.
وول ستريت جورنال: هذه المرة من الصعب معرفة متى ستهاجم إيران، في المرة الأخيرة كنا نعرف متى ستشن ذلك لأن إيران أرادت منا أن نعرف، لكن هذه المرة الأمر مختلف. الهجوم الإيراني على إسرائيل هذه المرة سيكون أوسع وأكثر تعقيدا من الهجوم السابق.
........
وال استریت ژورنال: این بار دشوار است که زمان حمله ایران را بدانیم، دفعه قبل که زمان حمله را می دانستیم، زیرا ایران میخواست ما بدانیم، اما این بار متفاوت است. حمله ایران به اسرائیل این بار گستردهتر و پیچیدهتر از حمله قبلی خواهد بود.
الجنرال غادي آيزنكوت، رئيس الأركان السابق للجيش الإسرائيلي: نتنياهو أضر بأهم عنصر في الأمن القومي ووضعنا في موقف يتعين علينا فيه انتظار رد إيران القوي؛ إنه يخدم استراتيجية إيران طويلة المدى لتدمير وتفكيك إسرائيل.
...........
ژنرال گادی آیزنکوت، رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح اسرائیل: نتانیاهو به مهمترین عنصر امنیت ملی آسیب رسانده و ما را در موقعیتی قرار داده که باید منتظر پاسخ شدید ایران باشیم؛ او در خدمت استراتژی بلندمدت ایران برای از بین بردن و فروپاشی اسرائیل پیش میرود.
وول ستريت جورنال: الدعوات غير مجدية لمنع إيران من الرد على إسرائيل. واستجابة لطلب الولايات المتحدة والعرب، أعلنت إيران أن إسرائيل تجاوزت الخط الأحمر وسيكون ردنا ثقيلا. وقالت إيران أيضاً؛ ولا يهمه أن معاقبة إسرائيل تؤدي إلى الحرب
..........
روزنامه والاستریت ژورنال: تماسها برای جلوگیری از پاسخ ایران به اسراییل بی فایده است. ایران، در پاسخ به درخواستهای آمریکا و اعراب اعلام کرده که اسرائیل، از خط قرمز را عبور کرده و پاسخ ما سنگین خواهد بود. ایران همچنین گفته؛ برایش اهمیتی ندارد مجازات اسرائیل به جنگ منجر شود
الصين تحذر مواطنيها: الحذر عند السفر إلى لبنان
..........
هشدار چین به شهروندانش : در سفر به لبنان احتیاط کنید
مجلة أمريكية: شعب اليمن ينتظر معركة مباشرة مع النظام الإسرائيلي
........
مجله آمریکایی: مردم یمن منتظر نبرد مستقیم با رژیم اسرائیل هستند
وقبل دقائق، سُمع دوي ثلاثة انفجارات في مدينة سباهان بأصفهان
............
دقایقی قبل سه صدای انفجار در سپاهان شهر اصفهان شنیده شد
وقال محمد رضا جنثاري وكيل الشؤون السياسية والأمنية والاجتماعية بالمحافظة في هذا الصدد: سُماع دوي الانفجارات نتيجة عمل تدریبی .
......
محمدرضا جانثاری معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری در این زمینه گفت: شنیده شدن صدای انفجارها ناشی از اقدام آموزشی بوده است.
ذكرت قناة سكاي نيوز عربية نقلا عن مصدر أن الأردن أبلغ الولايات المتحدة وإسرائيل وإيران أنه لن يسمح لأي طرف باستخدام مجاله الجوي. وأضاف هذا المصدر: أن وزير الخارجية الأردني أبلغ السلطات الإيرانية خلال زيارته إلى طهران أنه في حال ردهم على إسرائيل، عليهم الابتعاد عن الأجواء الأردنية. كما أبلغ الصفدي طهران أن الأردن لن يسمح لإسرائيل باستخدام مجاله الجوي.
.............
اسکای نیوز عربی به نقل از یک منبع گزارش داد که اردن به ایالات متحده، اسرائیل و ایران اطلاع داده است که اجازه استفاده از حریم هوایی این کشور توسط هیچ طرفی را نخواهد داد.
این منبع افزود: وزیر امور خارجه اردن در سفر به تهران به مقامات ایرانی اطلاع داد که در صورت پاسخ به اسرائیل باید از حریم هوایی اردن دوری کنند.
الصفدی همچنین به تهران اطلاع داد که اردن اجازه نخواهد داد اسرائیل از حریم هوایی کشورش استفاده کند.