اعتصام طلاب الطب في لاهور الباكستانية تنديدا بجرائم الصهاينة
......
تحصن دانشجویان پزشکی در لاهور پاکستان در محکومیت جنایات صهیونیستها
اعتصام طلاب الطب في لاهور الباكستانية تنديدا بجرائم الصهاينة
......
تحصن دانشجویان پزشکی در لاهور پاکستان در محکومیت جنایات صهیونیستها
تكتيك تل أبيب في إعلان قتلاها في حرب غزةومن أجل تقليص عدد قتلاهم، اتبع النظام الصهيوني تكتيك التصفية والإعلان عن التأخير، وهو تكتيك فعال
.......
تاکتیک تلآویو در اعلام کشته های خود در جنگ غزهرژیم صهیونیستی برای کوچک کردن رقم کشتههای خود تاکتیک حذف و اعلام همراه با تاخیر را در پیش گرفته که این تاکتیک موثر هم بوده است
وأكدت وزارة الدفاع الأميركية إصابة 45 جندياً من هذا البلد جراء هجمات فصائل المقاومة على قاعدتي "التنف" في سوريا و"عين الأسد" في العراق.
.....
وزارت دفاع آمریکا تایید کرد که بر اثر حملات گروههای مقاومت به پایگاههای «التنف» در سوریه و «عینالاسد» در عراق، ۴۵ نظامی این کشور مجروح شدهاند.
وفي خضم الهجمات الإسرائيلية على غزة، أعلنت منظمة الصحة العالمية أن أكثر من 160 من أفراد الطاقم الطبي لقوا حتفهم أثناء قيامهم بواجباتهم في هذا المجال
.......
سازمان جهانی بهداشت در بحبوحه حملات اسرائیل به غزه اعلام کرد که بیش از ۱۶۰ نفر از کادر درمان در حین انجام وظیفه در این منطقه جان باختند.
وطالبت الأحزاب الوطنية والإسلامية اللبنانية، في بيان لها، الدول العربية بوقف إرسال النفط والغاز إلى الدول الداعمة للاحتلال.
.........
احزاب ملی و اسلامی لبنان طی بیانیهای از کشورهای عربی خواستند که ارسال نفت و گاز به کشورهای حامی اشغالگران را قطع کنند.
أعلنت وزارة الصحة الفلسطينية في قطاع غزة، أن 10328 فلسطينيا، بينهم 4237 طفلا، استشهدوا خلال الاحتلال الإسرائيلي لقطاع غزة منذ 7 أكتوبر الجاري
.....
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که ۱۰ هزار و ۳۲۸ فلسطینی از جمله ۴ هزار و ۲۳۷ کودک در تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر تا کنون به شهادت رسیدهاند.
وفي أحدث جرائمه في غزة، قصف النظام الصهيوني محيط مستشفى "شهداء الأقصى" والمباني السكنية في دير البلح، مما أدى إلى استشهاد وجرح عدد من الفلسطينيين، بينهم أطفال رضع.
........
ارتش رژیم صهیونیستی در جدیدترین جنایت خود در غزه، اطراف بیمارستان «شهدا الاقصی» و ساختمانهای مسکونی دیرالبلح را بمباران و چندین فلسطینی از جمله کودکان شیرخوار را شهید و زخمی کرد
طالب الناطق الرسمي الأسبق باسم الحكومة الاردنية محمد المومني، الحشد الشعبي العراقي بعدم الإعتصام عند الحدود الأردنية والإبتعاد عنها، وإلا فسيكون الأردن مقبرة لهم ان دنسوا ارض بلده "حسب تعبيره".
.......
محمد المومنی، سخنگوی رسمی پیشین دولت اردن از نیروهای حشد شعبی عراق خواست که در مرزهای اردن ننشینند و از مرزهای اردن دوری کنند، در غیر این صورت اگر سرزمین اردن را هتک حرمت کنند، اردن گورستانی برای آنها خواهد بود. کشور،
انتقد أهالي الأسرى الصهاينة في قطاع غزة بشدة الرئيس الأمريكي، وأكدوا أنه لا يهتم بالإفراج عن الأسرى الأمريكيين في قطاع غزة.
خانوادههای اسرای صهیونیست در نوار غزه به شدت از رئیس جمهوری آمریکا انتقاد کرده و تاکید کردند که وی توجهی به آزادی اسرای دارای تابعیت آمریکایی در نوار غزه ندارد.
هل فشلت القبة الحديدية؟! وقال مراسل قناة العالم الإخبارية في جنوب لبنان: إن عدة صواريخ أطلقت من سفوح جبل الشيخ، ولم يتضح بعد ما إذا كانت أطلقت من لبنان أم من سوريا، لكنها أصابت بلدتي الدفنة و دان.
.........
آیا گنبد آهنین از کار افتاده است؟!
خبرنگار شبکه خبری العالم در جنوب لبنان گفت: چند موشک از دامنه کوه الشیخ شلیک شد که هنوز مشخص نیست از خاک لبنان شلیک شده است یا از سوریه، اما به شهرک های دافنه و دان اصابت کرد.