دخلت منطقة غزة القافلة الثانية من المساعدات الإنسانية المكونة من 17 شاحنة بعد مرورها عبر معبر رفح.
...........
دومین کاروان کمکهای بشردوستانه در قالب ۱۷ کامیون با عبور از گذرگاه رفح وارد منطقه غزه شد.
دخلت منطقة غزة القافلة الثانية من المساعدات الإنسانية المكونة من 17 شاحنة بعد مرورها عبر معبر رفح.
...........
دومین کاروان کمکهای بشردوستانه در قالب ۱۷ کامیون با عبور از گذرگاه رفح وارد منطقه غزه شد.
ونشر الناشط الإعلامي عطية نجاري رسالة عبر صفحته على تويتر وكتب: وكتب الصحفي الفلسطيني على صفحته الشخصية: لن نترك غزة ولن نذهب إلى أي مكان إلا إلى السماء.. استشهد يوم أمس
..........
عطیه نجاری، فعال رسانه با انتشار پیامی در صفحه توئیتری خود نوشت:
خبرنگار فلسطینی توی پیج شخصیش نوشته:
از غزه خارج نمیشویم، جایی نمیرویم، مگر فقط به سوی آسمانها...
او دیروز شهید شد
تعرضت القاعدة العسكرية للنظام الصهيوني على الحدود اللبنانية لهجمات بقذائف الهاون والصواريخ
......
پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در مرز لبنان هدف حملات خمپاره ای و موشکی قرار گرفت
تنتظر مئات الشاحنات الدخول إلى قطاع غزة أمام بوابة معبر رفح في مصر، لكن النظام الصهيوني لا يسمح لها بالدخول، ولم تدخل هذه المنطقة سوى 20 شاحنة
........
صدها کامیون در مقابل دروازه گذرگاه رفح در مصر منتظر ورود به نوار غزه هستند اما رژیم صهیونیستی اجازه ورود آنها نمی دهد و فقط 20 کامیون وارد این منطقه شده است.
لقد أصبحت غزة مختبر قنابل للنظام الإسرائيلي لجأ نظام الاحتلال الإسرائيلي، خلال 16 يومًا، إلى قصف متواصل ووحشي لقطاع غزة الذي لا تزيد مساحته عن 360 كيلومترًا مربعًا، وحوّل هذه المنطقة إلى مختبر لأحدث القنابل التي يتلقاها من حلفائه.
.........
غزه به آزمایشگاه بمب های رژیم اسراییل تبدیل شده است
رژیم اشغالگر اسرائیل در طول 16 روز به بمباران مستمر و وحشیانه نوار غزه که مساحت آن بیش از 360 کیلومتر مربع نیست، میادرت کرده و این منطقه را به آزمایشگاهی برای آخرین بمب های دریافتی از متحدان خویش ، تبدیل کرده است.
ذكرت مصادر إخبارية عبرية أن صاروخا مضادا للدروع أطلق من قطاع غزة باتجاه مستوطنة كيسوفيم الصهيونية
.........
منابع خبری عبری از شلیک موشک ضد زره از غزه به طرف شهرک صهیونیستی کیسوفیم خبر دادند
بعد استمرار الصراعات، أنشأ المحتلون أول مخيم للاجئين الصهاينة في فلسطين
.........
به دنبال تداوم درگیری ها، اشغالگران اولین اردوگاه آوارگان صهیونیست را در فلسطین برپا کردند.
أفادت وسائل إعلام عبرية بتشريد 200 ألف مستوطن اسرائيلي
........
رسانه های عبری از آواره شدن 200 هزار شهرک نشین اسرائيلي خبر دادند.
ذكرت مصادر عبرية أن صهيونيين أصيبا بجروح في قصف صاروخي نفذته كتائب القسام على مستوطنة صهيونية
.......
منابع عبری از زخمی شدن دو صهیونیست در حمله موشکی گردانهای قسام به یک شهرک صهیونیستی خبر دادند.
تعرض عدد من جنود الصهاينة لكمين كتائب القسام في خان يونس ولاذوا بالفرار
.......
شماری از سربازان و نظامیان صهیونیست در کمین نیروهای گردان های قسام در خان یونس افتادند و پا به فرار گذاشتند