22شهيد في خان يونس / قصف مسجد شمال غزة / هروب مستوطنين من "كريات شمونة
.........
22شهید در خانیونس/ بمباران مسجدی در شمال غزه / فرار شهرک نشینان از کریات شمونه
22شهيد في خان يونس / قصف مسجد شمال غزة / هروب مستوطنين من "كريات شمونة
.........
22شهید در خانیونس/ بمباران مسجدی در شمال غزه / فرار شهرک نشینان از کریات شمونه
إن قطع المياه والكهرباء عن سكان غزة هو جريمة كاملة ضد الإنسانية
.........
قطع آب و برق مردم غزه یک جنایت بشری کامل است/ سکوت مقابل این جنایت عیار نهادهای مدعی حقوق بشر رانشان داد
أقيم اليوم في ساحة الأم بطهران تجمع كبير للأمهات والأطفال الإيرانيين دعماً لقمع أطفال غزة والقتل الجماعي لأطفال غزة على يد النظام الإسرائيلي الغاصب وإحراق مستشفى غزة.
......
تجمع بزرگ مادران و کودکان ایرانی در حمایت از مظلومیت کودکان غزه و کشته شدن جمعی از کودکان غزه به دست رژیم غاصب اسرائیل و به آتش کشیدن بیمارستان در غزه امروز در میدان مادر تهران برگزار شد
اجتمع اليوم الآلاف من الأشخاص من مختلف مناحي الحياة لدعم القضية الفلسطينية والاستقرار الأسطوري لشعب غزة ضد العدوان الغاشم للنظام الصهيوني
........
هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم امروز برای حمایت از مسئله فلسطین و پایداری اسطوره ای اهالی غزه در برابر تجاوزگری وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی تجمع کردند
يقول الرئيس الأمريكي: إيران تدعم بوتين في أوكرانيا وحماس في فلسطين، وسنستمر في محاسبتهم على هذه القضايا
.........
رئیسجمهور آمریکا میگوید: ایران از پوتین در اوکراین و حماس در فلسطین حمایت میکند و ما همچنان آنها را بابت این موارد پاسخگو خواهیم کرد
أصدر مجلس وزراء النظام الصهيوني أمراً فورياً بإغلاق كافة مكاتب قناة الجزيرة في فلسطين المحتلة، وذلك سعياً للحد من المعلومات حول العدوان على قطاع غزة، ومنعاً لانتشار الأوضاع الداخلية لهذا النظام
.......
کابیه رژیم صهیونیستی دستور فوری تعطیلی تمام دفاتر شبکه تلویزیونی الجزیره در فلسطین اشغالی را در تلاش برای محدود کردن اطلاع رسانی درباره تجاوزگری علیه نوار غزه و جلوگیری از انتشار وضعیت اسف بار داخلی این رژیم صادر کرد.
وقال اللواء باقريإن إرسال أسلحة الحرب إلى النظام الصهيوني سيعقد الوضع
سرلشكر باقري گفتارسال تسلیحات جنگی به رژیم صهیونیستی اوضاع را پیچیده خواهد کرد
حزب الله يوسع دائرة الاشتباك مع العدو جنوبًا
ركزت الصحف اللبنانية الصادرة صباح اليوم الجمعة على تطور الوضع الميداني جنوبًا، حيث كثفت المقاومة الإسلامية والفلسطينية من عملياتها على طول الحدود اللبنانية مع فلسطين، ما أسفر عن سقوط عدد كبير من القتلى والجرحى في صفوف جيش الاحتلال
..........
حزب الله دامنه درگیری با دشمن را به سمت جنوب گسترش می دهد
روزنامههای لبنانی که صبح امروز جمعه منتشر میشوند، به توسعه وضعیت میدانی در جنوب میپردازند، جایی که مقاومت اسلامی و فلسطینی عملیات خود را در مرز لبنان با فلسطین تشدید کردند که منجر به کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از صفوف اشغالگر شد.
بحسب ما جاء في تقرير مجلة الإيكونوميست الأسبوعية في العدد الافتتاحي 21 أكتوبر 2023 بعنوان "أين ستنتهي هذه الحرب؟" ويتناول الصراع بين إسرائيل وفلسطين. وقد زعمت مجلة الإيكونوميست أن أميركا وحدها هي القادرة على انتشال الشرق الأوسط من حافة الهاوية.
به گزارش اقتصادنیوز هفته نامه اکونومیست در
سرمقاله شماره21 اکتبر سال 2023، با عنوان" این جنگ به کجا ختم خواهد شد؟" به درگیری بین اسرائیل و فلسطین پرداخته است. اکونومیست ادعا کرده است: فقط آمریکا میتواند خاورمیانه را از لبه پرتگاه به عقب بکشد.
أصيب مذيع تلفزيوني إيراني في هجمات النظام الصهيوني رسالة المرساة الإيرانية من الحدود اللبنانية أصيب مقصودي ماجري ثريا جراء هجمات الكيان الصهيوني. شاهد الصورة التي نشرت له.
زخمی شدن مجری تلویزیون ایران در حملات رژیم صهیونیستی | پیام مجری ایرانی از مرز لبنانمقصودی مجری ثریا توسط حملات رژیم صهیونیستی مجروح شد. تصویری که از او منتشر شده است را ببینید.