00:32
استهداف القواعد الأمريكية في حقلي العمر والتنف النفطيين بمحافظة دير الزور والشدادي بمحافظة الحسكةفي سورية
.....
پایگاههای آمریکا در میدان نفتی العمر و التنف واقع در استان دیرالزور و الشدادی واقع در استان الحسکه سوريه هدف قرار گرفته است.
00:32
استهداف القواعد الأمريكية في حقلي العمر والتنف النفطيين بمحافظة دير الزور والشدادي بمحافظة الحسكةفي سورية
.....
پایگاههای آمریکا در میدان نفتی العمر و التنف واقع در استان دیرالزور و الشدادی واقع در استان الحسکه سوريه هدف قرار گرفته است.
محرقة غزة ..
5087 شهيدًا منهم 2055 طفلا..والمقاومة ترد على الإحتلال بالمسيرات والصواريخ
كثف الاحتلال الصهيوني، مع دخول عدوانه الهمجي على قطاع غزة يومه السابع عشر، من جرائمه الوحشية مرتكبا مجازر انتقامية متتالية أوقعت مئات الشهداء خلال ساعات، بعد يوم تلقلى صفعات مدوية على ثغور غزة وجبهة...
..........
هولوکاست غزه.. 5087 شهید از جمله 2055 کودک...و مقاومت با راهپیمایی و موشک پاسخ اشغال را می دهد. در حالی که تجاوزات وحشیانه خود به نوار غزه وارد هفدهمین روز خود می شود، رژیم اشغالگر صهیونیستی با تشدید جنایات وحشیانه خود، یک روز پس از وارد شدن ضربات مهیب در مرزهای غزه و خطوط مقدم، قتل عام متقابلی را انجام داد که در عرض چند ساعت صدها شهید بر جای گذاشت. .
اهالي اسرى اسرائيليين: خذوا نتنياهو واطلقوا سراح ابنائنا!
أفادت صحيفة يديعوت أحرونوت العبرية بوجود أزمة ثقة بين رئيس وزراء الكيان الاسرائيلي بنيامين نتنياهو والجيش، وصعوبة التوصل الى قرارات متفق عليها بشأن القضايا الرئيسية. هذا وتشهد العديد من مناطق الاحتلال احتجاجات شعبية تطالب بالعمل على إطلاق سراح الأسرى لدى حركة حماس
..........
خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو را بگیرید و پسران ما را آزاد کنید! روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت گزارش داد که بین بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و ارتش، بحران اعتماد وجود دارد و دستیابی به تصمیمات مورد توافق در مورد مسائل اصلی دشوار است. بسیاری از مناطق اشغالی شاهد تظاهرات مردمی برای آزادی زندانیان جنبش حماس هستند.
أطلقت حماس سراح سجينين إسرائيليين هما نوريت اسحق ويوخافود ليفشيتز
......
حماس دو اسیر اسرائیلی را به نامهای نوریت یتژاک و یوچاوود لیفشیتز را آزاد کرد
تهجير الصهاينة هو بداية العمل وبحسب تقرير المشرق، نشر المحلل علي رضا تغافينيا صورة للصهاينة وهم يخيمون في تغريدة وكتب: وحتى وقت قريب لم يكن أحد يصدق أن 120 ألف صهيوني أجبروا على ترك مدنهم المحتلة وتشريدهم في الصحراء بسبب الخوف من جماعة فلسطينية صغيرة مثل حماس. وبطبيعة الحال، هذه مجرد البداية وسيكون هناك المزيد من الأحداث والمفاجآت المذهلة في المستقبل.
آوارگی صهیونیستها ابتدای کار است
به گزارش مشرق، علیرضا تقوی نیا، تحلیلگر با انتشار تصویری از چادر زدن صهیونیست ها در توئیتی نوشت:
تا همین چند مدت پیش، شاید کسی باور نمی کرد ۱۲۰ هزار صهیونیست، اینگونه از ترس یک گروه کوچک فلسطینی مانند حماس مجبور به ترک شهرهای اشغالی خود شده و آواره بیابان گردند.
البته این ابتدای کار است و هنوز اتفاقات و شگفتی های باور نکردنی دیگری در راه خواهد بود.
خاطب إسماعيل هنية رئيس المكتب السياسي لحركة حماس بعض الحكام العرب والعالم الإسلامي قائلاً: كم من الدماء يجب أن تُراق وتُقتل لكي يغضب في سبيل الله ويأخذ خطوة تاريخية؟!
......
اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس خطاب به برخی حاکمان عرب و جهان اسلام گفت که چقدر باید خون بریزد و کشتار شود تا بهخاطر خدا خشمگین شوید و یک گام تاریخی بردارید؟!
انقطاع الكهرباء عن المستشفى الإندونيسي (الإندونيسي) أحد أهم المستشفيات في قطاع غزة بسبب نقص الوقود
......
برق بیمارستان الاندونیسی (اندونزیایی) از مهمترین بیمارستانهای نوار غزه به علت نبود سوخت قطع شد
بكين: غزة تحتاج إلى أكثر من أي شيء آخر لوقف الحرب وقال وزير الخارجية الصيني إن بكين تريد عقد مؤتمر سلام دولي أقوى وأوسع وأكثر فعالية في أقرب وقت ممكن لدعم استئناف محادثات السلام
پکن: غزه بیش از هرچیز به توقف جنگ نیاز دارد
وزیر خارجه چین گفت که پکن خواستار برگزاری کنفرانس بینالمللی صلح قویتر، گستردهتر و مؤثرتر در اسرع وقت برای حمایت از از سرگیری مذاکرات صلح است.
7:42
ناصر أبو شريف: حزب الله ليس محايداً / السيد حسن نصرالله ينتظر دعوة قادة المقاومة للهجوم على إسرائيل
ناصر ابوشریف: حزبالله بیطرف نیست/ سیدحسن نصرالله منتظر تلفن رهبران مقاومت برای حمله به "اسرائیل" است
اقترفت قوات الاحتلال الصهيوني مجازر متتالية في الساعة الأخيرة مع دخول عدوانها على قطاع غزة يومه الثامن عشر تواليًا؛ ليرتقي المزيد من الشهداء والجرحى.
.......
نیروهای اشغالگر صهیونیستی در آخرین ساعت و در حالی که تجاوزات خود به نوار غزه وارد هجدهمین روز متوالی خود شد، دست به کشتارهای پی درپی زدند. شهدا و مجروحان بیشتری قیام کنند.