المتحدث باسم الجيش الإسرائيلي: رحلة بايدن لن تؤخر العملية البرية في غزة / ولم يبق في مدينة غزة سوى 100 ألف شخص
......
سخنگوی ارتش اسرائیل: سفر بایدن عملیات زمینی غزه را به تاخیر نمیاندازد
فقط تنها ۱۰۰هزار نفر در شهر غزه باقی ماندهاند
المتحدث باسم الجيش الإسرائيلي: رحلة بايدن لن تؤخر العملية البرية في غزة / ولم يبق في مدينة غزة سوى 100 ألف شخص
......
سخنگوی ارتش اسرائیل: سفر بایدن عملیات زمینی غزه را به تاخیر نمیاندازد
فقط تنها ۱۰۰هزار نفر در شهر غزه باقی ماندهاند
الجيش الإسرائيلي يقول إنه قتل أربعة مقاتلين حاولوا عبور الحدود اللبنانية وفجروا عبوة ناسفة.
......
ارتش اسرائیل میگوید چهار جنگجو را که میخواستند از مرز لبنان عبور کرده و یک بمب منفجره کار بگذارند، کشته است
قال الكولونيل جوناثان كونريكوس لشبكة CNN: "أعتقد أن الرئيس (بايدن) قال أيضاً إنه يجب تدمير حماس، وهذا هو بالضبط هدفنا العسكري". وأعلن أيضًا أن حوالي 100 ألف شخص ما زالوا في مدينة غزة على الرغم من تحذيرات الجيش الإسرائيلي بضرورة تحرك سكان غزة جنوبًا قبل العملية البرية.
.........
سرهنگ جاناتان کانریکوس به سیانان گفت: «فکر میکنم رئیسجمهور (بایدن) هم گفته که «حماس باید نابود شود» و این دقیقاً هدف نظامی ماست او نیز
همچنین اعلام کرد با وجود هشدارهای ارتش اسرائیل مبنی بر اینکه ساکنان غزه باید قبل از عملیات زمینی به سمت جنوب حرکت کنند، حدود 100000 نفر در شهر غزه باقی ماندهاند.
شدد قائد الثورة الاسلامية اية الله السيد علي خامنئي، على ضرورة وقف القصف الجوي الصهيوني على قطاع غزة محذرا منه انه إذا استمرت جرائم الكيان الصهيوني في القطاع فلن يتمكن أحد من إيقاف المسلمين وقوى المقاومة
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم توقف حملات هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، هشدار دادند که اگر جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه ادامه یابد، هیچکس نمیتواند جلوی مسلمانان و مردم را بگیرد. نیروهای مقاومت
قال قائد الثورة الاسلامية اية الله السيد علي خامنئي،
ان المعلومات العديدة المتوفرة لدينا ، تشير الى ان السياسة الحالية المتبعة داخل الكيان الصهيوني خلال الاسبوع الاخير يتم تنظيمها من قبل الأمريكيين؛ مضيفا ان أمريكا مسؤولة عن الجرائم الأخيرة، ويجب أن تتوقف التفجيرات فورا.
وشدد قائد الثورة الاسلامية عرى ضرورة محاكمة قادة الكيان الصهيوني بسبب جرائمهم التي يقترفوها ضد الفلسطينيين
........
رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید علی خامنه ای فرمودند: اطلاعات متعددی که در اختیار ما قرار دارد حاکی از آن است که سیاست فعلی رژیم صهیونیستی در هفته گذشته توسط آمریکایی ها سازماندهی شده است. وی افزود: آمریکا مسئول جنایات اخیر است و بمباران ها باید فورا متوقف شود. رهبر انقلاب اسلامی بر ضرورت محاکمه سران رژیم صهیونیستی به خاطر جنایاتی که علیه فلسطینی ها انجام می دهند تاکید کردند.
إيكو إيران: يقال إن رسالة مكتوبة من الأمريكيين وصلت إلى مندوب إيران الدائم في الأمم المتحدة. رسالة من أربع فقرات، ثلاث منها تؤكد على منع تصعيد التوتر في حرب غزة، والفقرة الرابعة هي نوع من التحذير.
.........
اکوایران: گفته میشود پیام مکتوبی از سوی آمریکاییها به دست نماینده دائم ایران در سازمان ملل رسیده است. پیامی چهار بندی که سه بند آن تاکید بر جلوگیری از افزایش تنش در جنگ غزه است و اما بند چهارم آن به نوعی هشدار
ووصل وزير الدفاع وإسناد القوات المسلحة إلى دوشانبي عاصمة طاجيكستان على رأس وفد رفيع المستوى.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در صدر یک هیئت بلند پایه وارد دوشنبه پایتخت تاجیکستان شد.
أفادت اسری البحيصي مراسلة قناة العالم في غزة انها وزوجتها نجيا من غارة اسرائيلية استهدفت ديرالبلح.
وأكدت مراسلة العالم انها عندما كانت بجوار مبنی في شارع ابوعريف في دير البلح، تم استهداف المبنی وانهار عليها زجاج السيارة وحجار المبنی، لكنها وزوجها الذي كان يسوق السيارة نجيا بإعجوبة من الشهادة
وقالت مراسلة العالم: كتب لنا عمر جديد وسوف نبقی معكم وسنواصل المسير حتی آخر نفس.
........
اسري البحیصی، خبرنگار تلویزیون العالم در غزه گزارش داد که او و همسرش از حمله اسرائیل که دیرالبلاح را هدف قرار داده بود، جان سالم به در بردند. خبرنگار العالم تایید کرد زمانی که وی در کنار ساختمانی در خیابان ابوعارف در دیرالبلاح بود، ساختمان مورد هدف قرار گرفت و شیشه های خودرو و سنگ های ساختمانی بر روی وی فرو ریختند، اما او و همسرش که راننده خودرو بود، به طرز معجزه آسایی از شهادت نجات یافت. خبرنگار جهان گفت: زندگی جدیدی برای ما نوشته شده است و تا آخرین نفس در کنار شما خواهیم ماند و به حرکت ادامه می دهیم.
أوقفت هيئة الإذاعة البريطانية (بي بي سي) ستة من صحفييها لدعمهم حركة حماس على وسائل التواصل الاجتماعي وبدأت تحقيقا داخليا
.......
بی بی سی ،شش خبرنگار خود را به دلیل حمایت از جنبش حماس در شبکه های اجتماعی، از کار تعلیق و تحقیقات داخلی را درباره آنان آغاز کرد.
جاء في نص البيان، الذي نشره المكتب الاعلامي لرئيس مجلس وزراء العراق محمد شياع السوداني: ان رئيس مجلس الوزراء، محمد شياع السوداني، تلقى اليوم الثلاثاء، اتصالاً هاتفياً من رئيس الولايات المتحدة الأمريكية جو بايدن، وجرى خلاله بحث التطورات الميدانية الجارية في الأراضي الفلسطينية.
التأكيد على أهمية تحشيد الجهود والعمل المشترك لدعم الاستقرار المستدام في المنطقة، فضلاً عن جهود تعزيز علاقة الشراكة الثنائية بين العراق والولايات المتحدة الأمريكية، حسب اتفاقية الإطار الستراتيجي بين البلدين".
وأكد الجانبان، خلال الاتصال، على "ضرورة احتواء الصراع، والعمل على عدم اتساع دائرة الحرب، التي تستهدف المدنيين وتهدد السلام والاستقرار الإقليمي والدولي
..........
در متن این بیانیه که از سوی دفتر رسانه ای محمد شیعه السودانی نخست وزیر عراق منتشر شد، آمده است: امروز سه شنبه، نخست وزیر، محمد شیعه السودانی با رئیس جمهور آمریکا تماس تلفنی دریافت کرد. ایالت های آمریکا، جو بایدن، که طی آن تحولات میدانی جاری در سرزمین های فلسطینی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. با تاکید بر اهمیت بسیج تلاش ها و کار مشترک برای حمایت از ثبات پایدار در منطقه و همچنین تلاش برای تقویت مشارکت دوجانبه بین عراق و ایالات متحده آمریکا مطابق با چارچوب توافقنامه راهبردی بین دو کشور. در این تماس دو طرف بر لزوم مهار درگیری و تلاش برای جلوگیری از گسترش دایره جنگ که غیرنظامیان را هدف قرار می دهد و صلح و ثبات منطقه ای و بین المللی را تهدید می کند، تاکید کردند.