طريقة عمل بسكوت الشوفان بطريقة سالي فؤاد

المكونات:
  • كوب زبدة طرية
  • 2 كوب سكر ناعم
  • بيضة
  • فانيليا
  • نص معلقة صغيرة ملح
  • 2 كوب دقيق
  • 3 كوب شوفان
  • 2 معلقة صغيرة بيكنج باودر

التحضير:
  • نقوم باحضار العجان ونقوم باضافة الزبدة وعليها السكر ونقوم بتشغيل العجان حتي يمتزج السكر والزبدة.
  • نقوم بوضع البيض اثناء عمل العجان والفانيليا حتي يتم اخطلات المزيج.
  • نقوم بايقاف العجان ونقوم بوضع رشة ملح والدقيق والشوفان والبيكنج باودر ونقوم بتشغيل العجان مرة أخري.
  • نتأكد ان العجين متماسك جدا.
  • نقوم باحضار صينية ونقوم بوضع ورق زبدة في الصينية ونقوم برص العجين لشكل اللي انتي عاوزاة.
  • نقوم بوضعوا علي درجة حرارة في الفرن حوالي 180 درجة من 12 ال 15 دقيقة في الفرن.
  • وبالهناء والشفاء.