طريقة عمل بسكوت الشوفان بطريقة سالي فؤاد
المكونات:
- كوب زبدة طرية
- 2 كوب سكر ناعم
- بيضة
- فانيليا
- نص معلقة صغيرة ملح
- 2 كوب دقيق
- 3 كوب شوفان
- 2 معلقة صغيرة بيكنج باودر
التحضير:
- نقوم باحضار العجان ونقوم باضافة الزبدة وعليها السكر ونقوم بتشغيل العجان حتي يمتزج السكر والزبدة.
- نقوم بوضع البيض اثناء عمل العجان والفانيليا حتي يتم اخطلات المزيج.
- نقوم بايقاف العجان ونقوم بوضع رشة ملح والدقيق والشوفان والبيكنج باودر ونقوم بتشغيل العجان مرة أخري.
- نتأكد ان العجين متماسك جدا.
- نقوم باحضار صينية ونقوم بوضع ورق زبدة في الصينية ونقوم برص العجين لشكل اللي انتي عاوزاة.
- نقوم بوضعوا علي درجة حرارة في الفرن حوالي 180 درجة من 12 ال 15 دقيقة في الفرن.
- وبالهناء والشفاء.