طريقتين للجمبري المقلي
جمبري مقلي مقرمش
الطريقه
طبعا بنغسل الجمبري كويس
و نشيل الخيط الاسود من الظهر
و يفضل نسيب الذيل عشان الجمبري ميكشش و يديله شكل حلو
تتبيله الجمبري
2 ليمونه
بابريكا
ثوم
رشه بسيطه جدا من الكمون
بصل و ثوم بودره
ملح و فلفل
قرن فلفل حار
نتركه نصف ساعة او ساعه في التتبيله
خلطه التمبورا ( حبة بيض ، كوب ماء بارد ، كوب دقيق ، 2 م ص بيكنج بودر ، م ص نشا ، رشه فلفل اسود بابريكا و بعدين نطلعه نحطه في طبق فيه كورن فليكس شيبس مطحون معاه رغيف عيش فينو أو توست (بايت) مطحون و لازم بايت. و ننزله في زيت غزير مابياخدش وقت خالص بيبقي كرسبي اوي وبالف هنا وشفاء عليكم
ملحوظه هامه جدا و لازم طبعا بنغسل الجمبري كويس
و نشيل الخيط الاسود من الظهر عشان الطعم والرائحة تكون تحفه