المقادير :
- ملح
- فلفل أسود
- ملعقة صغيرة كمون ناعم
- ملعقة كبيرة بقدونس
- زيت للقلي
- كيلو غرام كبدة شرائح
- ملعقتين كبيرتين من ردة
- خمس فصوص ثوم
- عصير ليمون
طريقة التحضير :
- في البداية اخلطي الكبدة مع الثوم والفلفل والملح والكمون وعصير الليمون و اتركي الكبدة فى هذه التتبيلة الى حين الحاجة اليها.
- بعدها ضعيها فى الثلاجة لمدة نصف ساعة تقريبا وقلبى الكبدة المتبلة في الردة و قومى بقليها في الزيت و قدميها في طبق التقديم بجانب الطحينة والمشروب المفضل. شهية طيبة.