وصفة اليوم مكرونة النجرسكو رهيبه والصوص مره طعم ولذذذيذه وسهله واكيد بتعجبكم
المقادير
لخلطة الدجاج (ربع كوب زيت /٤صدر دجاج شرايح/١بصلة /٣ثوم مهروس /٢فلفل اللوان /نص كوب ذره /١م ص ملح /رشة فلفل اسود /١م ص ببركا /١م ص زعتر بري ).
للصوص الابيض (٦كوب حليب سائل/٤م اكل دقيق /٣الى٤م زبده /رشة ملح وفلفل اسود/كوب جبنه مازريلا).
كتشب (ممكن تستبدلو بصوص البيتزا).
الطريقة :
اجهز حشوة الدجاج وللصوص الابيض (اقلب المكونات على البارد وبس يبدأ يثقل اضيف الجبنه لا تخلي حركي بأستمرار)اسلق بكت مكرونه مع زيت ورشة ملح ..ابدأ بتجهيز الصينيه ..الصوص الابيض والكتشب...والمكرونه والحشوه واكرر الطبقات الى اخر طبقة الصوص الابيض ...رشة جبنه وزعتر بري و فلفل اللوان وعلى فرن مسبق التسخين حراره ٢٠٠الى ان تبدأ تغلي بس تغلي ١٠دقايق احمر الوجه واقدمها