توابل جافة ( ملح وفلفل وتوم بودرة وبصل بودرة وبابريكا وحبهان مطحون ومعلقة سكر صغيرة ورشة كمون ورشة قرفة ومعلقة صغيرة كركم ) + مكعب مرق خضروات او دجاج نفرمه معاهم
هنضيف عليهم معلقة كبيرة مستردة ومعلقتين لتلاتة كاتشب وربع كوب صغير زيت ونقلب كل ده مع بعض لغاية مايبقى زى المعجون
بخلة سنان أو خلة شيش او سكينة بوزها رفيع هانخرمها خصوصاً فى المناطق اللى لحمها كثافتة عاليه
هاندهن الفرخة برة وجوة وبين الجلد وفى كل مكان نقدر نوصولوا
ونحطها فى كيس تلاجة ونضيف عليها باقى التتبيلة ونسيبها فى التلاجة مش اقل من ساعة وياريت نقلب الكيس كل نص ساعه.
بعدها نخرجها بتتبيلتها ونحط فى قلبها بصلة متقطعة اربع اربع ونحطها فى صينية ونغطيها بفويل أو نحطها فى كيس حرارى وندخّلها الفرن على درجة حرارة ٢٠٠ لمدة ساعة ونص ونشيل الغطاء أو نفتح عليها الكيس ١٠ دقايق كمان تحت الشواية عشان تاخد لون.