بيتي فور
المقادير:
٢ كوب دقيق
كوب زبدة طرية مش سايلة
نصف كوب سكر بودرة
٢معالق كبار نشا
٢ صفار بيض
رشة ملح
فانيليا
الطريقة:
نضرب السكر مع الزبدة بالمضرب الكهرباء كويس جدا لمدة دقيقتين أو لحد ما تبقي كريمي شويا وبعد كدة ننزل صفار البيض والفانيليا ونضرب وننزل الدقيق والنشا ورشة الملح بعد ما نقلبهم مع بعض ونلمها بمعلقة او بايدينا منعجنش خالص نلمها ونحطها في كيس حلواني ونشكلها ونحطها في صينية علي ورق زبدة وندخلها الفرن علي درجة حرارة ١٨٠ لمدة ربع ساعة او لحد ما تاخد لون دهبي من تحت وتطلع تهدي خالص ونبتدي نحركها ونزينها وممكن نلزقهم في بعض بالمربي وبالهنا والشفا...