بسكوت الزبدة
٢كوب دقيق
كوب زبدة صفرا
كوب سكر بودرة
٢ بيضة
٢ كيس فانليا
الطريقة:بنضرب السكر مع الزبدة لحد ما يبئوا كريمة وبعد كده ننزل البيض والفانليا ونكمل ضرب وبعد كده ننزل عليهم بالدقيق واحدة واحدة مع التقليب بالمعلقة ونكون مجهزين كيس الحلواني ونتبدي نشكل البسكوت علي شكل دايرة علي صنية الخبيز ونسويه علي درجة حرارة ١٨٠ في الرف اللي في النص لحد ما يحمر ونشيله من الصينية علي طول بسكينة البسبوسة قبل ما يبرد وبالهنا والشفا