النتائج 1 إلى 2 من 2
الموضوع:

حكومه‌تی‌ هه‌رێم 100 ملیۆن دینار بۆ یادی له‌ دایكبوونی پێغه‌مبه‌ر

الزوار من محركات البحث: 4 المشاهدات : 637 الردود: 1
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
    من المشرفين القدامى
    دائمة الطفولة
    صوتيات: 11 سوالف عراقية: 0
    مزاجي: زي العسل
    أكلتي المفضلة: دولمة
    آخر نشاط: 7/July/2014

حكومه‌تی‌ هه‌رێم 100 ملیۆن دینار بۆ یادی له‌ دایكبوونی پێغه‌مبه‌ر

حكومه‌تی‌ هه‌رێم 100 ملیۆن دینار بۆ یادی له‌ دایكبوونی پێغه‌مبه‌ر (د.خ) ته‌رخان ده‌كات

خه‌ندان ـ هه‌ستیار

حكومه‌تی هه‌رێمی كوردستان بڕی 100 ملیۆن دینار بۆ یادی له‌ دایكبوونی پێغه‌مبه‌ری ئیسلام (د.خ) ته‌رخانده‌كات و بۆ ئه‌و مه‌به‌سته‌ش زیاتر له‌ دوو هه‌زار مزگه‌وت له‌ هه‌رێمی كوردستان مه‌راسیمی ئه‌و یاده‌ی تیادا ده‌كرێته‌وه‌.

مه‌ریوان نه‌قشبه‌ندی، راوێژكاری پێشكه‌وتوو له‌ وه‌زاره‌تی ئه‌وقاف و كاروباری ئاینی حكومه‌تی هه‌رێمی كوردستان به‌ (خه‌ندان)ی راگه‌یاند: بۆ ئاهه‌نگه‌كانی یادی له‌ دایكبوونی پێغه‌مبه‌ری ئیسلام محه‌مه‌د (د.خ) حكومه‌تی هه‌رێمی كوردستان بڕیاری خه‌رجكردنی‌ 100 ملیۆن دیناری داوه‌‌و ئه‌مڕۆش له‌ دوو هه‌زار مزگه‌وتی هه‌رێمی كوردستاندا ئه‌و یاده‌ ده‌كرێته‌وه‌.

راشیگه‌یاند: له‌ بۆنه‌ی ساڵی نوێدا وه‌زاره‌تی ئه‌وقاف ته‌نها پێنج ملیۆن دیناری ته‌رخانكردبوو، به‌ڵام بۆ ئه‌م یاده‌ 100 ملیۆن ته‌رخانكراوه‌، سه‌ره‌ڕای ئه‌وه‌ی تا ئێستا بودجه‌كه‌ی په‌سه‌ند نه‌كراوه‌.

مه‌ریوان نه‌قشبه‌ندی وتیشی: "ئه‌وه‌ی ئه‌مساڵ یاده‌كه‌ی جوانتر كرد‌ووه‌ ئه‌وه‌یه‌ ئێزیدی‌و مه‌سیحییه‌كانیش به‌شداریی ده‌كه‌ن له‌ یاده‌كه‌و پیرۆزبایی یادی له‌دایكبوونی پێغه‌مبه‌ری ئیسلام (د.خ) ده‌كه‌ن، ئه‌مه‌ش باشترین وه‌ڵامه‌ بۆ ئه‌وانه‌ی له‌ هه‌وڵی تێكدانی ئه‌و ته‌بایی و پێكه‌وه‌ژیانه‌ی ئاینه‌كان بده‌ن له‌ هه‌رێم".

من المشرفين القدامى
    دائمة الطفولة
    المختصر بالعربي ..

حكومة اقليم كوردستان تخصص 100 مليون دينار

حتى الفين جامع تحي ذكرى مولد النبوي الشريف

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال