النتائج 1 إلى 3 من 3
الموضوع:

طريقة عمل ارز الريزو مع الفراخ من كنتاكي

الزوار من محركات البحث: 17 المشاهدات : 240 الردود: 2
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    Ŀệġệńď
    اسہٰطہٰورة حہٰرفہٰ
    تاريخ التسجيل: March-2020
    الدولة: البـصرـةة
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 68,402 المواضيع: 19,934
    صوتيات: 249 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 48769
    موبايلي: HUAWEI Y9s

    طريقة عمل ارز الريزو مع الفراخ من كنتاكي



    لكل عشاق كنتاكي اكيد عارفين اشهر طبق ارز عندهم وهو ارز الريزو مع الفراخ, بيبقى طعمه لذيذ جدا ومختلف, والنهاردة من خلال موضوعنا هنقولكم طريقة عمل ارز الريزو مع الفراخ في البيت ويطلع معاكم زي اللي بتاكلوه في كنتاكي بالظبط.
    طريقة عمل ارز الريزو بالفراخ:
    المكونات:
    – ارز بسمتي.
    – صدور فراخ مقطعة مكعبات.
    – 2 بصلة متوسطة مفرومة ناعم.
    – 6 فصوص كبيرة قوم مفرومة ناعم.

    – فلفل اسود.
    – شطة “حسب الرغبة”.
    – معلقة فلفل احمر حار مفروم.
    – معلقة كبيرة بهارات فراخ.
    – معلقة كمون ناعم.
    – زيت.
    – ملح.
    – معلقة صغيرة كاري.
    – معلقة صغيرة كركم.
    – مرقة دجاج.
    – صوص باربكيو.
    – كاتشاب.
    – بابريكا.
    – مية.

    طريقة عمل ارز الريزو بالفراخ
    طريقة التحضير:
    1- في حلة النار حطي الزيت, وضيفي الثوم والبهارات والفلفل الاحمر الحار والكاري والكركم والملح والفلفل والبابريكا والشطة والكمون وقلبيهم كويس مع بعض.
    2- ضيفي البصل وقلبيه مع باقي المكونات كويس لمدة دقيقة.
    3- ضيفي مكعبات الفراخ وشوحيها شوية.
    4- ضيفي الكاتشب والمرقة والمية بتاعة الارز على قد الكمية اللي انتي عملاها.
    5- لما المية تغلي قللي النار وغطي الارز وسيبيه على نار هادية لحد ما يستوي.
    6- قدمي الارز وحطي عليه من فوق صوص الباربكيو.

  2. #2
    عضوية محجوبة
    تاريخ التسجيل: March-2020
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 0 المواضيع: 378
    التقييم: 35934
    شكراا للجهد

  3. #3
    Ŀệġệńď
    اسہٰطہٰورة حہٰرفہٰ
    نورتي

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال