النتائج 1 إلى 3 من 3
الموضوع:

طريقة عمل ناجتس الفراخ ب 4 طرق مختلفة بالخطوات والفيديو

الزوار من محركات البحث: 15 المشاهدات : 435 الردود: 2
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
  1. #1
    Ŀệġệńď
    اسہٰطہٰورة حہٰرفہٰ
    تاريخ التسجيل: March-2020
    الدولة: البـصرـةة
    الجنس: ذكر
    المشاركات: 68,403 المواضيع: 19,934
    صوتيات: 249 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 48769
    موبايلي: HUAWEI Y9s

    طريقة عمل ناجتس الفراخ ب 4 طرق مختلفة بالخطوات والفيديو



    الناجتس من الوجبات اللذيذة اللي بيحبها الكبار والاطفال ، والنهاردة من خلال موضوعنا هنقولك 4 طرق مختلفة لعمل ناجتس الفراخ هنعرفها مع بعض بالخطوات والفيديو.
    1- ناجتس الفراخ بالجبنة:
    المكونات:
    – 455 جرام فراخ مفرومة.
    – ملح.
    – فلفل.
    – 225 جرام جبنة موتزاريلا متقطعة مكعبات.
    – 1 كوب (50 جرام) بقسماط مفروم او فتات الخبز.
    – زعتر مجفف.
    – ½ كوباية دقيق (60 جرام).
    – 2 بيضة.
    – زيت للقلي.
    طريقة التحضير:
    1- تبلي الفراخ المفرومة بالملح والفلفل.
    2- خدي كمية من الفراخ المفرومة واعمليها على شكل كورة بالحجم اللي تفضليه ، افتحيها من النص بايدك وحطي فيها مكعب جبنة واقفليها ، اعملي الكمية اللي عندك كلها.
    3- تبلي البقسماط المفروم بالزعتر.

    4- هاتي قطع الفراخ اللي حضرتيها اغمسيها في الدقيق ، وبعدين البيض ، وبعدها غطيها كلها بالبقسماط المفروم.
    5- اقلي قطع الناجتس في زيت غزير وسخن لحد ما لونها يبقى بني ومقرمشة.
    6- ممكن تاكليها مع كاتشب او اي نوع صوص بتحبيه.

    2- ناجتس فراخ كرسبي:
    المكونات:
    – قطعة صدر فراخ.
    – كيس شيبسي اي نوع تفضليه.
    طريقة التحضير:
    1- اطحني الشيبسي لقطع صغيرة خشنة.
    2- قطعي الفراخ لمكعبات صغيرة.
    3- حطي قطعة فراخ في كيس الشيبسي ورجيه كويس لحد ما القطعة تتغطى كلها بالشيبسي ، واضغطي عليها عشان الشيبسي يلزق في قطعة الفراخ.
    4- اعملي نفس الخطوة مع كل كمية الفراخ اللي عندك.
    5- رصي قطع الفراخ جنب بعض على صينية.
    6- دخلي الصينية في فرن سخن على الرف اللي في النص ، على درجة حرارة 200 درجة مئوية ، لمدة 12 دقيقة.
    7- قدميها مع الكاتشب, المايونيز, او اي صوص تفضليه.

    3- ناجتس فراخ بالبريتزل:
    المكونات:
    – 2 كوب بريتزل مملح (225 جرام).
    – ½ كوباية بارميزان مبشورة (55 جرام).
    – ½ كوباية دقيق (60 جرام).
    – ¼ معلقة صغيرة فلفل.
    – 2 بيضة.
    – 455 جرام صدور فراخ مخلية.
    طريقة التحضير:
    1- قطعي صدور الدجاج لقطع صغيرة حوالي 5 سم.
    2- اخلطي البريتزل والجبنة مع بعض واضربيهم في الكبة.
    3- في طبق اخلطي الدقيق مع الفلفل ، وفي طبق تاني حطي البيض ، وطبق كمان حطي فيه خليط البريتزل والجبنة.
    4- اغمسي قطع الفراخ في الدقيق ، وبعدين في البيض ، واخر حاجة غطيها بخليط البريتزل والجبنة.
    5- حمريها في زيت غزير سخن.
    6- قدميها مع الكاتشب او اي نوع صوص تفضليه.

    4- فراخ بوب كورن بالرانش:
    المكونات:
    – 2 صدور فراخ.
    – 2 كوباية (480 مل) Buttermilk .
    – باكيت بودرة رانش ، وممكن تستبدلوه بصوص الرانش.
    – 2 كوب كراكرز او مقرمشات بالجبنة (125 جرام).
    – زيت للقلي.
    طريقة التحضير:
    1- قطعي الفراخ لمكعبات صغيرة.
    2- في طبق كبير اخلطي قطع الفراخ, والButtermilk, والرانش.
    3- حطي الفراخ في التلاجة لمدة ساعتين.
    4- في كيس دقي مقرمشات الجبنة واطحنيها.
    5- حطي المقرمشات المطحونة في طبق ، واغمسي فيها قطع الفراخ لحد ما تغطيها كلها كويس.
    6- في طاسة سخني الزيت كويس ، واقلي قطع الدجاج لحد ما لونها يتحول لدهبي ، لمدة 3 دقايق تقريبا.
    7- طلعيها على مناديل مطبخ عشان تمتص الزيوت الزيادة.
    8- قدميها مع صوص الرانش او اي صوص تفضليه.

    فراخ بوب كورن بالرانش
    الطرق بالفيديو:


  2. #2
    من المشرفين القدامى
    ام ﺣۦﻤّۦـﯛدي
    تاريخ التسجيل: August-2014
    الدولة: العرآق _مـيسـآن
    الجنس: أنثى
    المشاركات: 70,872 المواضيع: 2,210
    صوتيات: 3 سوالف عراقية: 0
    التقييم: 40721
    مزاجي: حسـب آلظـروف
    أكلتي المفضلة: آلسـمـگ
    موبايلي: كلكسي Ã12
    مقالات المدونة: 2
    يسلموو

  3. #3
    Ŀệġệńď
    اسہٰطہٰورة حہٰرفہٰ
    نورتي

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer

قوانين المنتديات العامة

Google+

متصفح Chrome هو الأفضل لتصفح الانترنت في الجوال