المكوّنات
- كيلو ممبار جاموسي
- كيلو ارز مصرى
- 3 بصلات كبار
- 2 كوب كبير شبت مفروم
- 2 كوب كبير بقدونس مفروم
- عصير كيلو طماطم فريش
- 1/4 كوب زيت
- معلقة صغيرة فلفل اسود
- معلقة صغيرة بهارات
- معلقة كبيرة ملح
- معلقة صغيرة شطة
- معلقة صغيرة بابريكا
- 2 معلقة كبيرة صلصة
الخطوات
- الطريقه:/ كيلو ممبار متنضف كويس جدااا جداااا ونجهز بقي
الحشوه مبدأيا الممبار ني في ني احلي واطعم كتيييييييير بجد والخلطه
كيلو رز عليه ربطه شبت وبقدونس متقطع و بصل مفروم وملح وفافل وبابريكا وكموووون وبهارات مشكله وربع كوبايه زيت ومعلقتين كبار صلصه طماطم ولتر عصير طماطم فريش هنقلب كله مع بعضه علي النار دقايق الرز يشرب من الطماطم والخضرة ونحشي بقا الممبار ومنملاش رز كتير ونبططة بالايد كويس ونجهز حله علي النار فيها واحدة طماطم وبصل مبشورين ونتبلهم بملح وفلفل اسود ونزلهم علي الميه اللي بتغلى
- ونضيف كمان ورق لورا وحبهان وانزل بالممبار واول ما يغلي اهدى النار خالص ساعه الاربع بالظبط يبقي استوى ان شاء الله واحطه في مصفاه يصفي كويس وبعدين احمرة في زيت ويقدم
- ملحوظة لو حبيت اعمله بوبس بنربط بين كل واحده وواحدة خيط ذي الصورة وبعد ما يستوى افصلهم عن بعض