المكوّنات
- باكو و نص بسكوت
- 100 جرام زبدة
- 12 مكعب جبنة كيري
- 3/4 سكر بودرة
- 400 ميللي كريمة حلويات
- للصوص الشوكولاتة
- معلقة كبيرة دقيق
- معلقة زبدة
- كوبايتين لبن
- كوباية كاكاو (نسكويك)
- كوباية سكر بودرة
- كيس فانيليا
الخطوات
[LIST=1][*]هرس البسكوت و بعدين نضيف الزبدة و نخلط و نفرده على الصينية و نتأكد ان مفيش فجوات و نحطها في الثلاجة ساعة
[*]نخلط الكريمة بالخلاط لحد اما تتماسك شوية و في طبق تانى نضيف الكيري و السكر البودرة و نخلط و بعدين نضيف عليها الكريمة
[*]بعد الساعة نطلع البسكوت و نضيف الكريمة و نحطها في الثلاجة ليلة كاملة
[*]صوص الشوكولاتة: نخلط المقادير الجافة الكاكاو و الدقيق و السكر البودرة و بعدين المقادير السائلة في مقلة نحط الزبدة و اللبن و فانيليا سائلة او كيس فانيليا و نخلط و بعدين نضيف المقادير الجافة لحد ماتتماسك و تبقى زي الصورة
[*]نطلع التشيز كيك و نحط صوص الشوكولاتة و نرجعها تكمل الليلة في الثلاجة ودة شكلها بعد ليلة في الثلاجة و بالهنا و الشفا